Tabu
BEAUTY

Cele mai bune rimeluri pe care ar trebui sa le incerci

Poti sa iesi din casa fara ruj, fara fard de pleoape, dar niciodata fara mascara! Acest lucru l-am realizat intr-o zi cand, grabita fiind, am plecat de acasa fara sa ma dau cu rimel. Mascara este ultimul pas al unui machiaj bine realizat. Iata un top al celor mai bune (testate) rimeluri!

They’re real! Benefit – Toata lumea te va intreba daca ai gene false! Lungeste, curbeaza, ridica, da volum si iti separa genele. Formula nu se usuca si nu se intinde. Peria este perfecta pentru cele inzestrate cu gene lungi de la Mama Natura, fiind singurul rimel incercat care nu lipeste genele intre ele.

Dior Iconic Overcurl – O mascara revolutionara cu o perie curbata pentru un volum spectaculos! Inspirata de catre ondulatoarele de par, aceasta macara defineste  si hraneste genele datorita complexului de lipide combinat cu ceramide. Complexul care contine si keratina previne ruperea genelor.

Volume Effet Faux Cills YSL – Privire captivanta! Formula imbogatita cu minerale separa genele fir cu fir, finalul fiind un look dramatic. O mascara ce rezista de-a lungul zilei, adauga volum si intensitate!

Le Volume de Chanel Waterproof – Rezistenta la apa si umiditate, formula cu uscare rapida de la Chanel creeaza gene voluminoase si curbate. Contine vitamina B5, vitamina E si antioxidanti pentru fortifiere.

TurboLash All Effects Motion Estee Lauder – Rimel pe baterie! Este prima mascara cu perie care vibreaza! Adauga volum, curbeaza si alungeste genele. Formula-gel permite reaplicarea ori de cate ori este necesara, fara a incarca genele.

ARTICOLE SIMILARE

Nicoleta Luciu, plina de bube! “Arătam ca un peşte bolnav”

Celebrity Make-up: Elizabeth Banks

Mărire de sâni fără implanturi

realitatea

WOWomen – Frumusetea si increderea in sine

realitatea

Bucura-te de aromele verii la Edena Spa

realitatea

Cum pozau divele, fara Photoshop: neepilate si cu celulita la vedere

1 comentariu

CELE MAI BUNE RIMELURI PE CARE AR TREBUI SA LE INCERCI | Despre Femei 15 November 2014 at 10:39

[…] Sursa:www.tabu.ro […]

Răspunde

Scrie un comentariu