Home > Agenda > stiri > Cele mai ciudate RESTAURANTE din lume

Cele mai ciudate RESTAURANTE din lume

Prezentatorul canadian de televiziune Bob Blumer a petrecut sase luni dand ocol pamantului in cautarea celor mai ciudate restaurante si iata ce a gasit: de la localuri in care se face nudism pana la farfurii sub forma de vas de toaleta.

InThailanda, Bob Blumer a mancat o portie de curry care semana extrem de bine cu fecalele umane, mai ales ca era servita intr-un vas de toaleta in miniatura. Iat intr-un restaurant din SUA, oamenii vin sa mananca complet dezbracati. “Am mancat intr-o celula de inchisoare, intr-o spalatorie de haine, am fost servit de maimute in Tokio sau de travestiti”, a declarat Blumer.
Intr-un local de San Antonio, chelnerii sunt platiti sa insulate clientii si sa arunce cu meniuri in ei. “Servirea este ingrozitoare, dar asta-i ideea. La final, te gandesti cat bacsis poti sa le dai”.  Intr-un stabiliment din San Francisco, oaspetii pot sa-si spele rufele, sa ia cina si sa se uite la un show umoristic, la o ferma din Italia, farfuriile sunt luate de pe masa de un magar, iar in Tokio exista restaurante unde cele mai importante personaje sunt pisicile.
La restaurantul Heart Attack, oaspetii sunt imbracati in halate de spital si sunt serviti de asistente sexy, cu niste meniuri atat de bogate in grasimi incat Bob Blumer a declarat ca “era pregatit pentru un bypass”.


Comenteaza acest articol

Cele mai ciudate RESTAURANTE din lume

by   1 min
0