Tabu
BEAUTY

Casele de modă au decis care sunt cele cinci tendințe de beauty în 2018

beauty

Anul acesta se anunță a fi unul măreț în ce privește capitolul frumusețe. Celebrități precum Kylie Jenner sau Gigi Hadid au arătat că social media joacă un rol crucial și dă startul noilor tendințe pe piață.

Specialiștii în domeniu anunță că 2018 va fi anul cu cele mai puternice tendințe de frumusețe. Un make-up artist de succes a realizat lista cu cele 5 tendințe majore care urmează să conducă tot parcursul anului când vine vorba de standardele de frumusețe.

J-beauty

Victoria Buchanan a prezis că principiile estetice japoneze clasice, precum kanso, shibui și seijaku, definite prin simplitate, naturalețe, monotonie, vor guverna tendințele de frumusețe, potrivit Vogue.

Produse naturale

Mișcarea globală pentru sănătate a modificat concepțiile privind bunăstarea fizică, metală și spirituală. 2018 revoluționează abordarea  frumuseții, militându-se pentru eliminarea siliconilor, a parabenilor și a sulfaților din cele mai cunoscute mărci de produse de înfrumusețare.

Produse de îngrijire universale

Marile branduri vor lansa produse de îngrijire personală universale care să acopere o gamă mai largă de nevoi.

Tendința incluzivă

Colecția de produse cosmetice Fenty Beauty by Rihanna a dat startul tendinței incluzive, care încurajează și alte tinere să își lanseze propria linie de produse.

Măștile personalizate

În 2018 este prevăzută o creștere a măștilor pentru fiecare parte a corpului, de la mâini la piept, brațe și chiar picioare, pentru a ne păstra strălucitoare și tinere.

ARTICOLE SIMILARE

Galerie foto: 26 de lacuri de unghii pentru primavara

Cum elimini definitiv petele maro de la subraț. Punctul șase te va surprinde

Andreea Damian

Afla cum poti realiza un machiaj pentru ochii albastri

realitatea

Scrie un comentariu