Tabu
Image default
CULTURE Slider

Celula Session #6 | Poetrip, concert experimental

Pe 22 aprilie, de la ora 19:00, trupa Poetrip va susține un performance gândit ca o formă de terapie muzicală pentru aceste vremuri apăsătoare.

Poetrip, concert experimental 

Poetrip activează de zece ani în underground-ul bucureștean. Un proiect muzical flexibil și relaxat, la intersecția dintre experiment, dans, joacă și umor. 

În prezent, membrii fondatori, Oana și Ștefan, lucrează la primul album, centrat pe conceptul de izolare și introspecție. Pentru un astfel de concept nu există un loc mai bun de manifestare decât Celula de Artă de la Carol 53, unde, înghesuiți printre instrumentele lor dragi, cu multe butoane și beculețe, Poetrip vor avea un performance gândit ca o formă de terapie muzicală pentru aceste vremuri dificile. Evenimentul va fi live pe pagina de Facebook Celula de Artă.

Celula de artă din București

Celula de artă este reprezentată de un spațiu cu deschidere stradală, ce își propune să permită lucrărilor să evadeze din spațiul clasic al galeriei pentru a interacționa cu un public nou, care nu obișnuiește să participe la vernisaje, și, astfel, pentru ca nu mai există o barieră fizică și temporală între obiectul de artă și privitor, se creează un dialog liber, direct și nonconformist.

Galeria vine în sprijinul creaţiei contemporane în ariile tematice ale artelor vizuale și încurajează dezvoltarea de noi forme de expresie artistică accesibilă la orice oră pentru publicul stradal. 

Cu o prezență de patru ani (2017 – 2021) pe scena artei din București, Celula de artă a susținut în jur de 70 evenimente (expoziții, performance-uri, live-uri) și a influențat modul de percepție în ceea ce privește expunerea obiectelor sau actelor artistice în fața publicului.

ARTICOLE SIMILARE

Incepe recuperarea: SCHUMACHER a clipit!

Regina Marii Britanii se machiază singură, cu excepția unei singure ocazii

Andreea Damian

Stiai ca Norman Rockwell este redescoperit in SUA?

realitatea

Care e locul preferat al Adelinei Pestrițu din noua casă

Tabu Tabu

Ce sa mananci si ce sa eviti in post ca sa nu te ingrasi

realitatea

LAURA COSOI merge mai departe, singura si SEXY! Galerie 13 FOTO

Scrie un comentariu