Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Olivia Colman și Emilia Clarkle intră în universul Marvel

Olivia Colman este în negocieri pentru a se alătura seriei Secret Invasion la Disney Plus, a confirmat Variety. De asemenea, în negocieri se află și actrița din Game of Thrones, Emilia Clarke.

Din distribuție mai fac parte Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn și Kingsley Ben-Adir. Jackson va relua rolul lui Nick Fury, în timp ce Mendelsohn îl va juca pe Skrull Talos așa cum a făcut-o în Captain Marvel. Secret Invasion se concentrează pe Fury și Talos – care s-au întâlnit pentru prima dată în timpul evenimentelor din Captain Marvel – dar și oe Skrull care își schimbă forma și se infiltrează pe Pământ de ani de zile. Despre rolul Oliviei Colman nu se știu prea multe, în timp ce Ben-Adir va juca rolul unui ticălos.

La fel ca toate celelalte producții Marvel de la Disney Plus, Marvel Studios va produce și acest serial. Povestea Secret Invasion se focusează pe o rasă de extratereștri care au petrecut ani buni pe Pământ.

Olivia Colman ne-a obișnuit până acum numai cu roluri în drame, actrița obținând un Oscar și un Glob de Aur pentru filmul din 2018 The Favourite. În acest an, ea a fost nominalizată la premiul Oscar pentru rolul din The Father. De asemenea, a câștigat Globul de Aur în 2020 pentru rolul ei din The Crown și un altul în 2016 pentru The Night Manager. Anterior, ea a fost nominalizată la Premiile Emmy pentru Fleabag și The Night Manager.

Și vedeta din Game Of Thrones, Emilia Clarke, în vârstă de 34 de ani, a obținut unul dintre rolurile importante în această producție. Detaliile despre personajul ei sunt încă secrete. Potrivit Variety, acest rol marchează debutul Emiliei în universul Marvel.

ARTICOLE SIMILARE

Trucuri de machiaj pentru ten gras

realitatea

Margherita a filmat videoclip de 15.000 de euro

Tabu Tabu

5 moduri ușoare prin care îți poți transforma baia într-un spa

Andreea Damian

ANTONIA – 19.000 like-uri pentru decolteu!

Demi Moore e de nerecunoscut. Schimbarea radicală de look (FOTO)

Andreea Damian

Sărbătoare mare pentru Valentina Pelinel şi familia ei! Ce sărbătoreşte vedeta?

Tabu Tabu

Scrie un comentariu