Home > beauty > Și bărbații români au rujul lor și costă 69 de lei

Și bărbații români au rujul lor și costă 69 de lei

rujul

Un producător englez a adus primul ruj pentru bărbaţi în România. Disponibil în 12 nuanţe, rujul lichid mat a fost creat pentru a conferi buzelor un aspect natural. Rujul MMUK MAN este rezistent la transfer dar are un preţ pe măsură – 69 de lei.

„Bărbaţii moderni încearcă toate trucurile pentru a arăta cât mai bine şi au devenit mult mai deschişi la a folosi produse cosmetice noi“, spun producătorii, care încearcă să răspundă nevoilor bărbaţilor români în căutarea unui produs care să le completeze rutina de îngrijre şi să le pună în valoare trăsăturile faciale.

„Rutina de îngrijire a bărbatului modern a evoluat foarte mult în ultimii ani, iar introducerea rujului în această rutină este un pas natural. Dacă acum 10 ani crema hidratantă şi gelul de curăţare a tenului îi erau suficienţe unui bărbat pentru îngrijire, astăzi, este absolut normal ca bărbaţii să folosească fond de ten, corector, anti-cearcăn, cremă contur ochi sau pomadă pentru barbă. Ne bucurăm că primul ruj pentru bărbaţi a fost lansat şi suntem entuziasmaţi că îl putem oferi acum şi bărbaţilor români“, a spus Corina Ilie, co-fondator al magazinului care distribuie rujul în România, potrivit adevărul.ro.

De altfel, cei de la MMUK au o întreagă gamă de produse cosmetice dedicate bărbaților. Gama MMUK MAN include produse care acoperă roṣeața, iritațiile ṣi alte imperfecțiuni, conturează și definesc părul facial, hidratează pielea, estompează semnele îmbătrânirii și evidențiază trăsăturile, precum forma feței și culoarea ochilor.

 

Articole asemanatoare
hermes
Rujul Hermès, un masterclass în luxul sustenabil
rujul roșu
Fascinanta și surprinzătoarea istorie a rujului roșu
ruj
Atenție ce ruj alegi! O substanță din compoziția sa, toxică pentru organism
Lecția despre machiaj. Cum îți dai seama că produsele de make-up au expirat

1 Response

Comenteaza acest articol

Și bărbații români au rujul lor și costă 69 de lei

by Andreea Damian   1 min
1