Home > Agenda > stiri > Christinei Ricci îi e frică de plante

Christinei Ricci îi e frică de plante

Christina Ricci a dezvăluit in timpul unui interviu că are o fobie cel puțin ciudată. Actrița a mărturisit că se teme de plante și că nici măcar nu poate să se apropie de acestea. Explicația este la fel de ciudată ca și fobia însăși: "Plantele sunt murdare! Mă sperie de moarte gândul că ar trebui să le ating. Pe bune, chiar nu mă pot apropia de ele!", a spus Christina. Așadar, slabe șanse să o vedem pe actriță ocupîndu-se, liniștită, de grădinărit.

Din interviul cu pricina, am mai putut afla că frica de plante nu este singura problemă cu care se confruntă Ricci. Cealaltă este faptul că ea nu știe să gătească pentru că are un program infernal și nu stă aproape deloc acasă: "Nu știu decât să fierb apă pentru singurul fel de paste pe care pot să îl gătesc. Nu am deloc timp să învâț să fac alte feluri de mâncare în ciuda faptului că vreau să fac asta de fiecare dată când mă întorc de la o filmare!".

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Comenteaza acest articol

Christinei Ricci îi e frică de plante

by realitatea   1 min
0