Tabu
PEOPLESlider

Chuck Norris revine în forță pe micile ecrane, după 11 ani de pauză

Vești bune pentru fanii lui Chuck Norris! După 11 ani de când și-a luat adio de la cinematografie în „Expendables 2”, actorul în vârstă de 83 de ani revine în forță pe micile ecrane.

Celebrul actor va apărea în „Agent Recon”, un film de acţiune ştiinţifico-fantastic care ar urma să fie lansat anul viitor.

Chuck Norris va juca alături de Marc Singer, protagonistul mini-serialului „V”, şi Derek Ting, care este şi scenaristul şi regizorul filmului „Agent Recon”.

„Cu unii dintre cei mai mari eroi din lume, Chuck Norris şi Marc Singer în distribuţie, trebuia să fie distractiv pentru fani(…)Echipa mea de cascadori a forţat limitele viziunii mele pentru a pune în scenă scene de acţiune de înaltă calitate, cu o poveste pe măsură. Fiul lui Chuck, Dakota, a coregrafiat toate luptele tatălui său (…) Am filmat cu camerele ARRI Alexa în unele dintre cele mai impresionante decoruri şi peisaje de la Hollywood. Am avut efecte speciale de ultimă generaţie, o coloană sonoră fulminantă şi efecte sonore dinamice”, a declarat Ting într-un comunicat de presă.

În „Agent Recon” Chuck Norris va interpreta rolul lui Alastair, comandantul unei echipe de forţe speciale chemată să investigheze o bază din New Mexico suspectată că face experimente pe extratereştri.

Vestea revenirii lui Chuck Norris în cinematografie i-a bucurat nespus pe fanii celebrului actor cu care au crescut. Aceștia abia așteaptă să îl revadă e eroul lor preferat în acțiune.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Angelina Jolie de România, imagini de colecţie cu ea, bebelușul ei și mama sa

Tabu Tabu

#CEMAICITIM ⎢ Inițiativa One Night Gallery & Curtea Veche Publishing

Ciocîrlan

Tentativă de furt la Muzeul Luvru

Ciocîrlan

Modă dusă la extreme: pantofii care imită pielea de om

Andreea Damian

Angela Martini, război total cu Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia

Andreea Damian

Rihanna, revenire în industria muzicală! Va cânta în pauza Super Bowl

Andreea Damian

Scrie un comentariu