Tabu
Image default
BEAUTY

Cocul ideal (și foarte la modă) de încercat atunci când ai fruntea lată

Complexele sunt uneori greu de îmblânzit când vrei să-ți faci un coc. Între urechile proeminente, formele feței care nu ne plac sau chiar fruntea care ne poate nemulțumi, este o adevărată provocare. Totuși, această coafură este un adevărat clasic. În plus, este atemporală!

E greu să găsești coafura ideală atunci când ai fruntea lată. Dar acest TikToker a găsit cocul perfect.

Într-adevăr, multe sfaturi sunt disponibile pe această rețea de socializare. Frumusețe, modă, machiaj sau coafură, poți găsi tot ce ai nevoie. Și această influenceriță nu ezită să împărtășească acest sfat celor peste 947.000 de abonați ai săi. Mai mult, Chantelle Fen se adresează în special persoanelor cu frunte lată.

Coc plat pentru frunte lată

Potrivit ei, acest lucru nu ar trebui să împiedice purtarea unui coc plat. Într-adevăr, ea declară la începutul videoclipului: „Pentru toate femeile cu frunte lată, acest truc vă va ajuta”. Tânăra își leagă mai întâi bretonul în față cu o agrafă. Apoi explică că începe prin a-și umezi părul cu un spray.

@chantelleef Girls with big foreheads>> dont tell Isaac🤣 #sleekbuntutorial #sleekbun #react #hair c: @miljapajunen 👏🏼my bun tutorial➡️@Chantelle Fen ♬ original sound – Chantelle Fen

Chantelle explică: „Pare nebunesc, dar doar o să stropesc apă pe păr pentru a fi mai ușor”. De asemenea, își leagă părul într-o coadă de cal. Apoi, ea continuă: „Folosesc gel ca să nu se miște atunci când am grijă de breton.” Ea apasă bine părțile laterale înainte de a se ocupa de restul cocului.

O tehnică deja adoptată de mulți influenceri

Apoi spune: „Dacă întâmpinați dificultăți pentru a obține acel efect cu adevărat alunecat, luați o perie cu peri de mistreț.” Într-adevăr, o vedem că coafează părul acoperit cu gel și totul este foarte neted, după care are grijă de bretonul ei, împărțindu-l în două pe mijloc. Chantelle dezvăluie: „Asigură-te că ai cea mai dreaptă linie posibilă. Apoi acoperă ambele porțiuni cu gel.

ARTICOLE SIMILARE

Alegerea editorului: emoții de primăvară

realitatea

Concediata pentru ca era frumoasa

S-a întors mascara colorată! Ce nuanță să alegi în acest sezon

Andreea Damian

Dieta antiacnee – Specialistii recomanda

Miranda Kerr şi produsele de înfrumuseţare din bucătărie

6 produse de make up pe care orice femeie trebuie sa le aiba in trusa

realitatea

Scrie un comentariu