Tabu
Image default
BEAUTY

Această tendință de eyeliner inspirată de sprâncene face furori pe Instagram

Această tendință de machiaj a cucerit inimile pasionatelor de frumusețe care apreciază machiajul sofisticat și neobișnuit.

Când vine vorba de eyeliner, există două direcții. Sunt cele cărora le place să parieze pe look-uri foarte îndrăznețe, în timp ce alte femei preferă să rămână fidele machiajului de bază.

De ceva timp, pe rețelele de socializare a apărut o nouă tendință de eyeliner: cea a uni-linerului. Acest stil (inspirat de „uni-sprânceană” sau „mono-sprânceană”) constă în realizarea unei linii late de eyeliner care pornește de la colțul exterior al unui ochi la celălalt colț exterior, trecând pe nas. Obiectivul? Puneți accent în jurul ochilor. Plusul acestei tendințe neobișnuite? Este perfect pentru cei care iubesc machiajul colorat (mai ales odată cu apropierea verii)! Foarte des uni-linerul este realizat în nuanțe de albastru, galben, pastel.

Uni-liner: cum să reproducem această tendință de machiaj?

Pentru a obține un „uni-liner” uimitor, va trebui să aveți răbdare. Deci, trebuie să vă înarmați cu o doză bună de curaj pentru a îmbrățișa această tendință de machiaj! După ce ați intrat în posesia celei mai bune pensule, continuați și trageți o primă linie la nivelul pleoapei (ca pentru un machiaj clasic). Apoi, cu aceeași pensulă, continuați să trasați o linie de-a lungul podului nasului, până ajungeți la ochiul următor. Odată ce linia este creată, o puteți îngroșa destul de mult pentru a o transforma într-o bandă colorată mai mult sau mai puțin groasă.

ARTICOLE SIMILARE

Mihaela Rădulescu a fost întrebată, direct, dacă are sau nu silicoane! Răspunsul a fost năucitor

realitatea

TOP tari cu cele mai frumoase femei din lume

Summer Fever

realitatea

Tinerețe în vârful acului

realitatea

CE DIFERENŢĂ! Cum arată DANIELA GYORFI în pictoriale şi cum arată ÎN REALITATE!

Cum te vopsești acasă ca la salon: sfaturi de la profesioniști

Andreea Damian

Scrie un comentariu