Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Columbia festivă ⎪ Taxiul de Crăciun

Costumați în spiritul sărbătorilor de iarnă, un șofer de taxi columbian, împreună cu companionul său canin, circulă pe străzile din Bogota, aducând zâmbetul pe buze atât pasagerilor, cât și trecătorilor curioși. 

La fel ca mai toate capitalele lumii creștine, și Bogota s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare. Spiritul Crăciunului nu numai că plutește în aer, ci se plimbă pe străzile capitalei columbiene. Taximetristul Nicolas Walteros și Colonel, câinele său iubit, transportă pasagerii pe șoselele Bogotei într-o mașină împodobită cu beteală verde. 

Cei doi prieteni de nedespărțit poartă costume de Crăciun asortate. În timp ce Nicolas are doar o căciulă și o haină verde, Colonel, așezat cuminte pe scaunul din dreapta, poartă ochelari de soare model aviator și o barbă albă, falsă și pufoasă. 

„Le arătăm oamenilor un Crăciun al speranței, în care nu contează doar lucrurile materiale, ci și ce e în inimile oamenilor.”, spune Walteros, taximetristul în vârstă de 52 de ani, în timp ce-și conduce vehiculul pe străduțele aglomerate, în compania câinelui său. 

Walteros l-a găsit pe Colonel pe strădă, în urmă cu șase ani, iar de atunci, acesta îl însoțește aproape zilnic în cursele sale, deseori, îmbrăcat într-un costum de polițist. 

„Este neobișnuit, dar anul acesta a fost neobișnuit, iar să urci într-un taxi alături de un câine îmbrăcat în Moș Crăciun este distractiv.”, spune Cesar Reina, unul dintre pasagerii taxiului de Crăciun. 

„Colonel este un prieten, un amic. Nu pot explica în cuvinte ce simt pentru el.”, declară Walteros cu vocea tremurând de emoție. 

sursa: Reuters

ARTICOLE SIMILARE

Un film despre cea mai mare temere a milenarilor

Andreea Damian

Ce sexy e sefa de la Yahoo! A pozat pentru Vogue

realitatea

Leonardo DiCaprio, obligat să returneze trofeul Oscar

Andreea Damian

Max Mara a propus eleganța serviciilor secrete la săptămâna modei din Milano

realitatea

Cum arata prima iubita a lui Dani Otil! E mai mare cu 6 ani decat vedeta Antena 1

9 MESE PE ZI TE TIN SANATOASA

Scrie un comentariu