Home > concurs > CONCURS: Câștigă un DVD cu filmul The Box- ÎNCHEIAT

CONCURS: Câștigă un DVD cu filmul The Box- ÎNCHEIAT

Ce trebuie să faci pentru a participa la concurs?

Este simplu…. Postează un comentariu în perioada 25 iunie-1 iulie și spune-ne care este numele personajului din filmul The Box, interpretat de Cameron Diaz. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și va fi publicat în cadrul acestui articol pe data de 2 iulie.
Castigator: Gabymartie

Despre filmul The Box…                       

„The Box” are la bază o povestire clasică „Button, Button” de Richard Matheson. A fost adaptată pentru ecran și regizată de Richard Kelly, al cărui film SF „Donnie Darko” a fost nominalizat cu Grand Jury Prize la Sundance Film Festival. Filmul a fost prezentat la câteva festivaluri în jurul lumii și a fost distins cu o nominalizare la Independent Spirit Award  pentru cel mai bun film și cel mai bun scenariu.

„The Box” este o producție cu Cameron Diaz („The Holiday”), James Marsden („X-Men: The Last Standard”), actorul nominalizat la Oscar Frank Langella („Frost/Nixon”), James Rebborn („The International”) și Holmes Osborne (filmul de televiziune „Invasion”).
Pelicula este produsă de Sean McKittrick, Richard Kelly și Dan Lin, cu Sue Baden-Powell, Ted Field, Paris Kasidokostas Latsis, Terry Dougas și Edward H. Hamm Jr. Producători executivi. În spatele platoului se află o echipă creativă din care fac parte regizorul de imagine Steven Poster („Stuart Little 2”) scenograful Alexander Hammond („Fightplan”), editorul Sam Bauer („Donnie Darko”) și costume designerul  April Ferry („Terminator 3: Rise of the Machines”). Muzica originală este compusă de Win Butler, Regine Chassagne și Owem Pallett.

Articole asemanatoare
Câştigă unul dintre cele 2 seturi Klorane!
Castiga una dintre cele 5 carti: Ultima cursa spre Woodstock de Colin Dexter!
La 9 ani, Quvenzhané Wallis este cea mai tânără actriţă nominalizată vreodată la Oscar
Trimite codul castigator la 1283

Loading...

39 Responses

  1. adivera

    Personajul din filmul The Box, interpretat de Cameron Diaz este Norma Lewis.
    Cameron Diaz super actrita!

Comenteaza acest articol

CONCURS: Câștigă un DVD cu filmul The Box- ÎNCHEIAT

by realitatea   1 min
39