Tabu
Image default
FASHION

Creezi sau donezi, by Romanian Fashion bloggers

,,Crează și donează pentru cei care contează’’. Este motto-ul evenimentului caritabil organizat de RFB.ro și susținut de Orange Concept Store.  RFB (Romanian Fashion Bloggers) te invită la Orange Concept Store, sâmbătă, 20 martie 2010, între orele 11 și 18, la o petrecere creativă organizată în scop caritabil.

La eveniment sunt chemați toti cei care doresc să întindă o mână de ajutor, însă într-un mod inedit: cei prezenți vor crea accesorii pentru Paște, accesorii care vor fi apoi oferite spre vânzare, în cadrul evenimentului. Fondurile astfel obținute vor fi folosite pentru a-l ajuta pe Daniel Răduța. ,,Acesta este unul din foarte multele cazuri de bolnavi de leucemie din România . Un număr, pe o listă, așteptându-și rândul la chimioterapie și transplant. Unul din aproximativ 8000 de bolnavi. Acești oameni se pierd pentru că nu se conștientizează cât de simplu ar fi să învățăm să-i salvăm. RFB.ro au demonstrat că putem salva o viață punând în mișcare online-ul. Hashtag-ul #draduta a devenit o cauză, o demonstrație a faptului că stă în puterea noastră de solidaritate ca să salvăm vieți.  Ceea ce i s-a întâmplat lui Daniel nu va fi pus sub vina cuiva anume, dar se va face în așa fel încât să nu se mai întâmple. Nu nouă! Pentru că România învață să se vindece singură" a declarat Diana Stoleru, campania #draduta

Toate accesoriile și ustensilele necesare pentru eveniment sunt donate de către RFB iar membrii comunității își vor dona creațiile, alături de public și de invitați. Agatha Blanck, George Neagu, Diana Bobar, Josephine, Agata Seceleanu și Biba Bijoux sunt doar câțiva dintre designerii care vor dona accesorii special create în tema acestei ediții.
 Romanian Fashion Bloggers (RFB) reprezintă bloggerii români de modă, fie că aceștia lucrează în industria modei românești, sau sunt doar pasionați de modă. RFB se consideră a fi o comunitate, un blog colectiv și informațional și o platformă unde se poate comenta liber despre modă în diversele ei forme – de la fotografie la modelling.
 

ARTICOLE SIMILARE

Cum Gen Z a ucis Basic Black

Andreea Damian

Fashion Icons, Ep. 1: Coco Chanel

realitatea

Carine Roitfeld vorbeşte despre Anna Wintour şi John Galliano

realitatea

Rochii de vară pentru femeile cu forme voluptuoase

Andreea Damian

Prima ediție AUTOR, un adevărat succes

realitatea

Balenciaga, ediție foaaaarte limitată

realitatea

3 comentarii

Scrie un comentariu