Home > Fashion > ALINA BRAILESCU si marile proiecte de moda ale Romaniei

ALINA BRAILESCU si marile proiecte de moda ale Romaniei

Eyeliner, ten de portelan, buze rosii si multa senzualitate, sunt doar cateva dintre cuvintele care ar putea descrie experienta traita de echipa ABA MAKE-UP TEAM, ce a asigurat si de aceasta data machiajul la cea de-a XV-a editie a fashion show-ului Soirees de la Mode.

Sub indrumarea Alinei Brailescu, Fashion & Beauty Make-up Artist si Trainer la scoala de machiaj ABA MAKE-UP ACADEMY, make-up artistii din echipa sa au creat sosii ale lui Marilyn Monroe, ce a inspirat show-ul din acest an!

“Colaborarea mea cu Alina Brailescu a inceput cu mult, mult timp in urma. De atunci am trecut impreuna prin cateva dintre cele mai importante si mari proiecte de evenimente de moda facute vreodata in Romania. Inca de cand era un simplu make-up artist si mai ales acum, odata cu fondarea ABAcademy, Alina Brailescu a avut curajul sa coordoneze sectiunea de make-up a acestor proiecte de o mare dificultate.” spune Alin Galatescu, organizatorul fashion show-ului.

ALINA-BRAILESCU-si-marile-proiecte-de-moda-ale-Romaniei1Complexitatea proiectelor, numarul mare de designeri si modele implicati in evenimente; multitudinea si specificitatea seturilor de machiaje ce au trebuit efectuate pe fiecare editie – fiind uneori si 17 designeri, dar mai ales calitatea acestor machiaje – evenimentele fiind cele mai importante din tara – deci cu un standard ridicat de calitate, i-au fost mereu carte de vizita si i-au asigurat continuitate in colaborarea cu organizatorul acestora.

Gala AVANPREMIERE

Cel mai important eveniment multibrand de fashion de la noi, SOIREES DE LA MODE – cu Teme bine definite si complicate, BEST NEW COMERS – dedicat exclusiv tinerilor designeri, sunt proiecte ce imbogatesc portofoliul Alinei si al scolii de machiaj in care investeste cea mai mare parte a timpul sau.

Azi Alina Brailescu a devenit, prin tenacitate, munca enorma si rafinare continua, una dintre cele mai valoroase, rutinate si cunoscute nume in Make-up-ul de valoare romanesc. Proiectele continua…” mai spune Alin Galatescu.

Echipa ABA MAKE-UP TEAM este formata din foste sau actuale studente ale cursurilor de machiaj, pe care Alina Brailescu le preda, acestea fiind rodul muncii sale, cu care se mandreste si are si de ce!

Articole asemanatoare
Afla care au fost cele mai bune si cele mai proaste machiaje de la Oscar 2016!
Cat Eyes: un machiaj usor de realizat dar de efect
Cum sa iti faci un machiaj doar cu eyeliner
Alege nuanta rujului in functie de machiaj

Comenteaza acest articol

ALINA BRAILESCU si marile proiecte de moda ale Romaniei

by realitatea   1 min
0