Tabu
FASHION Slider

ALINA BRAILESCU si marile proiecte de moda ale Romaniei

Eyeliner, ten de portelan, buze rosii si multa senzualitate, sunt doar cateva dintre cuvintele care ar putea descrie experienta traita de echipa ABA MAKE-UP TEAM, ce a asigurat si de aceasta data machiajul la cea de-a XV-a editie a fashion show-ului Soirees de la Mode.

Sub indrumarea Alinei Brailescu, Fashion & Beauty Make-up Artist si Trainer la scoala de machiaj ABA MAKE-UP ACADEMY, make-up artistii din echipa sa au creat sosii ale lui Marilyn Monroe, ce a inspirat show-ul din acest an!

“Colaborarea mea cu Alina Brailescu a inceput cu mult, mult timp in urma. De atunci am trecut impreuna prin cateva dintre cele mai importante si mari proiecte de evenimente de moda facute vreodata in Romania. Inca de cand era un simplu make-up artist si mai ales acum, odata cu fondarea ABAcademy, Alina Brailescu a avut curajul sa coordoneze sectiunea de make-up a acestor proiecte de o mare dificultate.” spune Alin Galatescu, organizatorul fashion show-ului.

ALINA-BRAILESCU-si-marile-proiecte-de-moda-ale-Romaniei1Complexitatea proiectelor, numarul mare de designeri si modele implicati in evenimente; multitudinea si specificitatea seturilor de machiaje ce au trebuit efectuate pe fiecare editie – fiind uneori si 17 designeri, dar mai ales calitatea acestor machiaje – evenimentele fiind cele mai importante din tara – deci cu un standard ridicat de calitate, i-au fost mereu carte de vizita si i-au asigurat continuitate in colaborarea cu organizatorul acestora.

Gala AVANPREMIERE

Cel mai important eveniment multibrand de fashion de la noi, SOIREES DE LA MODE – cu Teme bine definite si complicate, BEST NEW COMERS – dedicat exclusiv tinerilor designeri, sunt proiecte ce imbogatesc portofoliul Alinei si al scolii de machiaj in care investeste cea mai mare parte a timpul sau.

Azi Alina Brailescu a devenit, prin tenacitate, munca enorma si rafinare continua, una dintre cele mai valoroase, rutinate si cunoscute nume in Make-up-ul de valoare romanesc. Proiectele continua…” mai spune Alin Galatescu.

Echipa ABA MAKE-UP TEAM este formata din foste sau actuale studente ale cursurilor de machiaj, pe care Alina Brailescu le preda, acestea fiind rodul muncii sale, cu care se mandreste si are si de ce!

ARTICOLE SIMILARE

TEO o desfiinteaza pe IULIA ALBU: “Ai o egreta in coma pe cap!”

Suma uriașă pe care au donat-o miliardarii din toată lumea ca să oprească răspândirea coronavirusului

Andreea Damian

Dolce & Gabbana toamnă – iarnă 09

realitatea

“Vintage who?”

realitatea

Cindy Crawford și Stephanie de Monaco în Vogue Franța, ediție specială

realitatea

Trend Alert: Accesorii înnodate

realitatea

Scrie un comentariu