Home > Fashion > Rihanna, reacții în urma apariției pe coperta revistei Harper’s Bazaar din China

Rihanna, reacții în urma apariției pe coperta revistei Harper’s Bazaar din China

Rihanna

Rihanna a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare după ce a apărut pe corperta revistei Harper’s Bazaar din China.

În fotografie, cântăreața din Barbados apare ținând în mână un evantai chinezesc și poartă o rochie modernă la care a accesorizat o curelușă roșie. În altă fotografie, solista de 31 de ani apare purtând ornamente de aur în păr care amintesc de moda regală din China antică.

Imaginile postate de Harper’s Bazaar, ediția chineză, marți pe Instagram, urmează să apară în numărul din august al revistei. Intenția a fost de a arăta ce se întâmplă atunci când „simbolul stilului occidental se întâlnește cu estetica asiatică”, conform descrierii de pe pagina de Instagram a revistei. Totuși, reacția online a fost împărțită.

Unii utilizatori ai rețelelor sociale au lăudat imaginile, în timp ce alții și-au exprimat îngrijorarea cu privire la acceptarea ca o persoană care nu face parte din populația chineză să se împodobească cu elemente din istoria și cultura țării. „O iubesc pe Rihanna, însă nu putem accepta tot ce face doar pentru că este vorba despre ea”, a scris un fan pe o rețea de socializare.

Dezbaterea privind însușirea culturală – cine poate purta obiecte tradiționale și în ce condiții – există deja de ani de zile, dar în ultimii ani problema a devenit din ce în ce mai vizibilă, potrivit CNN.

Rihanna a fost criticată și în octombrie 2017 după ce s-a îmbrăcat ca regina Nefertiti a Egiptului pentru Vogue Arabia.

Articole asemanatoare
Rihanna
Rihanna are o relație cu fostul iubit al lui Kendall Jenner
Rihanna
Cum se pregătește Rihanna pentru Valentine’s Day
Rihanna și Adam Selman lansează o colecție de lenjerie „Jucăușe, dulci și sexy”
10 evenimente din muzică pe care să le urmărești neapărat în 2020

Comenteaza acest articol

Rihanna, reacții în urma apariției pe coperta revistei Harper’s Bazaar din China

by Andreea Damian   1 min
0