Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Reguli importante de urmat pentru ca machiajul să reziste atunci când plouă sau ninge

Pentru multe femei, machiajul este un „accesoriu” de frumusețe practic indispensabil. Dar, cum faci să reziste pe chipul tău în zilele ploioase? Descoperă sfaturile experților!

Deși pare o sarcină imposibilă, nu este dificil să vă machiați într-o zi ploioasă sau cu ninsoare. Cu produsele potrivite și metoda corectă de aplicare, este foarte posibil! Și din moment ce iarna și-a intrat în drepturi, vă oferim câteva sfaturi pentru ca machiajul să dureze toată ziua, în ciuda umidității crescute de afară.

Alege un fond de ten rezistent la umiditate

Întrucât ploaia este uneori imprevizibilă, este mai bine să optezipentru un fond de ten „impermeabil” . Un alt aspect important este metoda de aplicare. Evită să-l aplici pe pielea necurățată sau grasă, astfel încât eficacitatea sa să nu scadă. De asemenea, este mai bine să-l aplici cu un burete mic sau cu o perie curată.

Optează pentru un corector impermeabil

Pentru a oferi machiajului un finisaj superb, corectorul este, fără îndoială, cel mai bun aliat al nostru. Și dacă este rezistent la apă, face diferența în zilele ploioase. Pentru a acoperi micile imperfecțiuni rămase, așadar, aplică un corector impermeabil. În ceea ce privește aplicația, este mai bine să urmezi același principiu – nu-l aplica cu degetul, ci cu o perie sua un burete.

Aplică o mascara rezistentă la apă

Pentru a evita efectul „look panda” cu rimelul care trece peste pleoape, optează în schimb pentru un rimel impermeabil.

Rujul mat, aliatul de nădejde

De când purtarea unei măști a devenit obligatorie în locurile publice, cel mai bun aliat al tău a devenit rujul mat, rezistent la transfer. Și asta e bine, deoarece e perfect pentru a-ți asigura o culoare mai durabilă pe buze. Un alt sfat este să aplici un strat de pudră compactă înainte de a aplica rujul mat, pentru a rezista și mai mult.

ARTICOLE SIMILARE

Motivul pentru care George Burcea a lipsit de la moțul mezinei sale

Tabu Tabu

Panică la Casa Regală! Avionul în care se aflau Prințul Harry și Meghan Markle a fost lovit de fulger

Andreea Damian

Ce aniversare a avut parte Vârciu în familie

Tabu Tabu

Netflix le amintește abonaților: Ted Bundy era un criminal în serie, nu un sex-simbol

Andreea Damian

Cum să tratezi corect cicatricile provocate de acnee, potrivit dermatologilor

Andreea Damian

Zoe Kravitz a pozat nud pentru Rolling Stone la fel ca mama sa, Lisa Bonet

Andreea Damian

Scrie un comentariu