Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum și-a distrus Mihaela Rădulescu hainele în pădure

Timp de o lună și câteva zile Diva de la Monaco a acceptat să fie gazda unui reality-show de supraviețuire care s-a filmat în pădurea din Cocani, Dâmbovița. Mihaela Rădulescu a preferat să stea în pădure la rulotă decât să facă câteva ore pe drumuri pînă la hotelul luxos unde a avut cazare.
Vedeta de 51 de ani a preferat rulota si a decis să nu mai stea la hotelul pe cinci stele în camera de lux pe si-o rezervase și s-a hotărât să stea în apropierea fermei unde a fost tabăra concurenților. Chiar daca filmarile s-au terminat, vedeta a stat in jur de 35 de zile la filmari si a muncit zi de zi. Vedeta a avut o singura problema si anume ca, la fel ca si anul trecut, si-a distrus hainele și accesoriile, anul trecut, o pereche de cizme de Chanel și o rochie Balmain din cașmir, iar anul acesta s-a repetat din nou povestea cu alte haine.

mihaela radulescu

“Mă amuză maxim să mă joc cu garderoba mea în contextul vieții la țară. Sigur că există și riscuri în timpul procesului – anul acesta am primit o porție de balegă proaspătă pe cizmele Marant (care pot ajunge și la 3700 de lei, n.r.), niște lături sărite din găleată unui concuret pe o fustă Cucinelli (poate ajunge una și la 2000 de lei, n,r.), m-au înțepat două albine și o viespe și a trebuit să tăi cu foarfeca mînecă bufantă unde intrase albina… Dar, uite, că am ce povești iau mereu partea bună, nu sufăr pentru obiecte, fie ele și vestimentare”, a povestit Mihaela Rădulescu pentru noul număr de octombrie al revistei Viva. Și de această dată diva de la Monaco a venit cu mai multe valize cu haine că să se poată schimbă în voie, atât în rochii cât și în blugi, ca un adevărat cowboy și să filmeze pentru showul de supravietuire.

ARTICOLE SIMILARE

O bacterie multirezistentă la toate medicamentele se răspândește rapid în spitalele din întreaga lume

realitatea

Cu ce bărbat special a filmat Alina Eremia

Tabu Tabu

4 filme de dragoste din toate timpurile ce nu trebuie ratate

realitatea

Cum arată fratele și mama lui George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan

Tabu Tabu

Criza din Yemen: 85.000 de copii morți din cauza malnutriției

realitatea

Premiile Oscar 2021 ar putea fi amânate din cauza pandemiei de coronavirus

Andreea Damian

Scrie un comentariu