Tabu
Image default
lifestyle

Cătălin Măruță după săptămâna de miere din nou la muncă

Te-ai însurat cu Andra pe 23 august, la Târgu-Jiu. Care au fost cele mai emoționante momente?
Cel mai emoționant a fost momentul cununiei religioase. Oricât ai glumi, în momentul slujbei religioase încărcătura emoțională este maximă. Un astfel de act trebuie să fie unic în viața unui om. Åži, numai la gândul că trăiești un astfel de moment, simți cum toată ființa ta este conectată la vibrația divină. Nu mai puțin m-a emoționat și prezența sutelor de oameni care au fost pe traseu, de la biserică până la Poarta Sărutului, care ne strigau urări de viață lungă și fericire. Erau oameni necunoscuți, cărora le mulțumesc acum pentru valul de simpatie.

Dar cele mai amuzante?
Când am ieșit din biserică, Andra a țipat scurt, s-a oprit în loc și a zis tare, să audă toată suflarea de-acolo: “Ah, am uitat să-l calc pe picior!”. Ia să vezi c-am scăpat, nu mă va ține sub papuc! Alt moment de adevărată panică pentru mine și de distracție pentru ceilalți a fost că-l pierdusem pe Moga, simpaticul nostru cavaler de onoare. În biserică, trebuia să intrăm într-o anumită ordine, iar Moga nu era nicăieri, era blocat undeva, în „traficul” nuntașilor. L-am recuperat la timp.

Ce cadouri trăsnite ați primit?
Prietenii mei au avut o serie de mesaje de transmis cu acest prilej! Dacă Andra a scăpat cu diverse mesaje legate de venirea berzei, eu am avut parte de un șorț de bucătărie, făcut pampon în jurul unei cratițe, de un papuc de damă, foarte elegant, de altfel, dar cu un inconfundabil mesaj, o lesă la fel de elegantă, pe care scria: „Åžezi și taci!”. Drăguți rău prietenii mei!

În ce fel s-a schimbat Andra de când a devenit doamna Măruță?
Să nu vorbesc într-un ceas rău, pare neschimbată. Doamne-ajută!

Dar tu, de când ai nevastă?
Aaa, cu mine e altceva! Sunt… mult mai apăsat de responsabilitatea de pe umerii mei, merg pe stradă convins că toată lumea îmi identifică starea și zice: „Ăsta-i însurat”. Că port și verighetă, am uitat să vă spun!

Ești acum la casa ta, om cu scaun la cap. Cum îți vei trata admiratoarele care nu se sperie de noul tău statut?
Așa mi-a zis și tataie: „Bine c-ai intrat și tu în rândul lumii!”. La casa mea sunt, scaune prin casă am, cât despre admiratoare, nu cred că am faimă de mare cuceritor și oricum nu sunt tentat să calc în străchini.

Citește integral interviul realizat de Anca Nicoleanu pe Cotidianul.ro

ARTICOLE SIMILARE

„Cătun fericit”, o comedie muzicală pentru tineri, în premieră la Cinemateca Eforie

NUNTA ANULUI – Elena Basescu – eclipsata de MEGANUNTA unui cioban de la SIBIU

Woody Allen ar aprecia o colaborare cu Carla Bruni

realitatea

Exclusiv Tabu, interviu cu Sarah Waters

realitatea

TRAGEDIE pe Himalaya – un alpinist roman implicat

Unguent pentru albirea pielii, descoperit în casa lui Michael Jackson

realitatea

Scrie un comentariu