Home > Lifestyle > Stiri > Cu chef de criză

Cu chef de criză

Petrecerea continua. Cel putin pentru vanzatorii de bauturi alcoolice. Se schimba doar locul. “De cand am inceput afacerea aici, am avut numai perioade agitate, de tranzitii majore”, incepe Fady Zaidan – directorul filialei locale a Brown-Forman, producatorul marcii de whisky Jack Daniel’s si a celei de vodca Finlandia – interviul cu MONEY EXPRESS si primul interviu acordat presei din Romania in aproape trei ani de activitate directa a americanilor pe piata locala. Mai intai – explica el – a fost, in 2006, tranzitia de la un distribuitor la altul (de la Allied Domecq, cumparat de principalul competitor al Brown-Forman pe piata locala – Pernod Ricard, la BDG Import); apoi, in 2007, “punerea pe picioare de la zero a reprezentantei locale" si, in acelasi an, armonizarea legislatiei din piata cu normele europene, avand in vedere aderarea Romaniei la Uniune.

Dupa toate astea, criza nu il mai sperie pe Fady Zaidan: "Ne-am antrenat bine”. Seful Brown-Forman Romania – cu afaceri de 20 mil. dolari in 2008 (cca. 14 mil. euro) – nu se mai asteapta anul acesta la cresteri de peste 30%, asa cum s-a intamplat in fiecare din ultimii trei ani. Dar cresterea "va fi tot de doua cifre”, precizeaza el. Cititi in MONEY EXPRESS pe ce se bazeaza seful Brown-Forman cand spune ca afacerea pe care o conduce va avea cresteri de peste 10% in plina criza. (Ileana Ilie) 

Articole asemanatoare
Cum va reuși Dacia să atingă targetul pe 2010?
Adrian Sârbu se pregătește de încă un an dificil pentru CME
Războiul de cinci stele dintre Radisson și Marriott
Drăguți (și furioși) în roz

Comenteaza acest articol

Cu chef de criză

by realitatea   1 min
0