Tabu
Image default
lifestyle

Sinead a obosit

 “Când eram tânără și militantă, eram eu. Nu o făceam din datorie. Cu vârsta, am obosit. Acum mă gândesc la copiii mei și vreau liniște.”

Asta a spus astăzi Sinead O’Connor, într-un interviu exclusiv pentru Tabu. Ajunsese cu 12 ore în urmă în România și nu apucase să iasă încă din hotel. Spera să vadă câte ceva din oraș pe drumul către concert. Fără multă curiozitate și făra entuziasm, îmbrăcată cu o bluza babydoll cu floricele și cu jeansi trei sferturi, ca o turistă americană, evadând din când în când din camera în care dădea interviuri ca să fumeze o țigară.

Pentru cei mai mulți dintre români, Sinead O’Connor este un one hit wonder. “Nothing compares 2 U”, melodia pe care a scos-o acum 20 de ani, încă le mai răsună în minte deși artista a refuzat să o mai cânte o vreme. Dacă cei care vor merge astă seară la concert la Arenele Romane vor aștepta ca Sinead să le cânte melodia preferată, s-ar putea ca acest lucru să nu se întâmple.

Dar pentru cei care au ascultat-o și iubit-o și în perioada maturizării ei, de la “Universal Mother” până la albumul reggae “Throw Down Your Arms” și recentul “Theology”, de la coming-out-ul ca lesbiană la retractare, la ruperea fotografiei papei Ioan Paul al II-lea până când și-a cerut iertare și apoi s-a răzgândit, concertul va fi, probabil, pe măsura așteptărilor.

Diseară, backstage la concert pentru că avem voie să stăm acolo și să vedem ce se întâmplă. Pe facebook-ul Taburo punem birfulitze din culise, iar seara un blog la temă.

ARTICOLE SIMILARE

Alex Gâlmeanu expune la Toulouse

realitatea

Cea mai mare rochie de mireasa din lume?

Realitatea-Cațavencu instaurează Cod Verde

realitatea

3 zile de reduceri substanțiale în AFI Palace Cotroceni

Celebritati nascute pe 27 martie!

Un nou avertisment pentru consumatorii de bauturi carbogazoase. Femeile risca atacuri cerebrale

Scrie un comentariu