Tabu
lifestyle

CULINAR TABU: Plăcintă vegetariană de cartofi

INGREDIENTE:
– 6 cartofi mari
– o ceapă mare tocată mărunt
– 3 bucăți de usturoi tocate mărunt
– 4 bucăți de brocoli (fiert cam 5-7 minute)
– 4 bucăți de conopidă (fiartă cam 5-7 minute)
– jumătate de dovlecel tăiat în bucăți mari
– 1 morvov dat pe răzătoare
– 500 de mililitri de supă de legume
– 600 grame smântână
– 200 grame cașcaval sau parmezan ras
– ulei de măsline

PASUL 1. Puneți cartofii în coajă (dar spălați bine) într-o oală în care apa fierbe. Lăsați-i acolo cam 15 minute, după care îi scoateți, îi lăsați să se răcească, îi decojiți și îi tăiați în felii.

PASUL 2. Căliți, în uleiul de măsline, ceapa, usturoiul și dovlecelul. Nu mai mult de cinci minute.

PASUL 3. Puneți supa, smântâna, brocoliul, conopida, morcovul, ceapa, usturoiul și dovlecelul într-un blender și amestecați până când conținutul devine omogen. Ar trebui să fie destul de gros.

PASUL 4. Luați o tavă, ungeți-o cu ulei de măsline, iar apoi puneți în ea un strat de felii cartofi, unul de sos din blender și tot așa până când terminați și cartofii și sosul. La final adăugați cașcavalul sau parmezanul ras.

PASUL 5. Puneți în cuptor la foc minim și lăsați cam o oră verificând din când în când dacă s-a rumenit cașcavalul.

PASUL 6. Gata. Poftă TABUnă!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimul episod al serialului Dr. House! 9 milioane de telespectatori au avut ochii in lacrimi

SILVIA CHIFIRIUC: “Nu-s vinovata de divortul lui PETRE ROMAN!”

Iulia Albu, despre GAINA EI DE COMPANIE: “Nu o las pe jos pentru ca ar putea fi atacata de o cioara”

Zina Dumitrescu are Alzheimer?

Clutch AZZEDINE ALAIA in exclusivitate pentru The Webster si Le Bon Marche

Unde dai și unde crapă

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu