Tabu
BEAUTY

Coty anunță lansarea parfumului Reveal by Halle Berry

Un nou parfum ispititor care vine ca o completare perfectă la colecția de parfumuri ce include Halle by Halle Berry și Pure Orchid by Halle Berry, încercând să surprindă spiritul eleganței clasice cu o tușă de sexy și modern. Un echilibru perfect între veșnicul rafinament și eleganța naturală, Reveal reamintește ce înseamnă eleganța naturală – un amestec de încredere în sine, charismă, autenticitate… și puțin mister.


Parfumul se deschide printr-o explozie strălucitoare de note fresh, fructate. Floarea preferată a lui Halle, delicata și luminoasa mimoză, se întrepătrunde cu accentele fine de piersică, ambrozie de pepene și fructe de pădure pentru a crea o senzație de bogăție și strălucire. În inima elegantă a parfumului, un buchet eteric de plumeria, iris și petale de neroli înflorește pe piele, evocând feminitatea primordială.


Parfumul se încheie cu o notă seducătoare de vetiver, cașmir și mosc, și creează o senzație de catifelat, care te obsedează lăsând în urmă o dâră amețitoare. “Reveal este un parfum perfect echilibrat. Ușor și fresh, devine tot mai sexy și mai misterios pe măsură ce îl porți” spune Halle Berry.

ARTICOLE SIMILARE

Parfumul Mortii, cu note de carne putrezita – Inventia unui chimist

Motivul surprinzător pentru care Charlize Theron a purtat în păr o brățară cu diamante

Andreea Damian

Ce greseli de frumusete au facut modelele de la Victoria’s Secret

Miley Cyrus surprinde cu o noua coafura

Raluca Badulescu, dupa ce a slabit 63 kg, isi pune silicoane!

Ciocolata, vin si sitcomuri: Iata cea mai ciudata CURA DE SLABIRE!

Scrie un comentariu