Home > beauty > Angelina Jolie, adepta unui machiaj natural. Ritual de beauty în 5 minute

Angelina Jolie, adepta unui machiaj natural. Ritual de beauty în 5 minute

angelina jolie

Nu-i de mirare că a fost desemnată în 2009 cea mai frumoasă femeie în viață. În ciuda problemelor amoroase și de sănătate pe care le-a avut în ultimii ani, Angelina Jolie continuă să fie o femeie atractivă. După divorțul de Brad Pitt, actrița de 42 de ani a rămas încă în cărți. Se zvonește că are o relație cu un agent de imobiliare, cu care intenționează să se căsătorescă.

Cu siguranță Angie a știut cum să-l cucerească. Zâmbetul ei fermecător și privirea sa pătrunzătoare au fost foarte bine puse în evidență cu ajutorul unor trucuri de beauty, pe care vedeta americană le-a dezvăluit fanelor.

Actrița are un ritual de beauty surprinzător de simplu pentru cineva a cărei apariție produce atâta rumoare. În maxim 5 minute arată impecabil și e pregătită să iasă pe ușă.

Se pare că Angelina Jolie a fost mai puțin interesată de produsele de makeup în sine și mai entuziasmată de personalitate. „Sunt sigură că am avut momente în tinerețea mea când mă machiam strident. Am fost și tomboy (Tomboy este denumirea dată unei fete al cărei comportament este considerat a fi tipic pentru un băiat) , și un pic de punker”, și-a amintit ea pentru InStyle. Jolie a mărturisit apoi că nu s-a dus niciodată acasă la o prietenă ca să se joace de-a make-up artistul. Nu și-a dorit, dar i se pare un moment „dulce”.

Reflectând asupra acestor amintiri, Angelina Jolie a mărturisit că rutina sa personală este foarte simplă. În primul rând aplică un anticearcăn. Are cercuri întunecate sub ochi de la 11 ani, iar cauza sarcinilor, acestea au devenit mai pronunțate. De aceea face din când în când IPL (lumină pulsată intensă). Adepta unui aspect cât mai natural, Angelina Jolie se gândește adesea la ce îi spunea regretata ei mamă, Marcheline Bertrand:           Lasă-mă să-ți văd sufletul”.

Dar asta nu înseamnă că nu poartă make-up. Are un ruj roșu, un fard de pleoape maro, eye liner și mascara negre. Ba mai mult, a glumit spunând că „împarte fardurile” cu fiica sa, Zahara. „Acum am un kit de rezervă în cazul în care cineva vrea să se joace cu cosmeticele mele”, a râs actrița.

În timp ce Angelina Jolie continuă să-și trăiască viața după operețaiile de mastectomie și histerectomie, o dată trecerea timpului găsește în ea cel mai frumos lucru putință. „Mă uit în oglindă și văd că arăt ca mama mea și asta mă încălzește și mă văd îmbătrânind și iubesc asta pentru că înseamnă că sunt în viață – trăiesc și îmbătrânesc”, a spus ea . „Nu-mi place că am cearcăne  de la sarcină, desigur. Îmi văd defectele, dar ceea ce văd că îmi place nu este o aparență. E mai mult decât că familia mea se reflectă pe chipul meu. Îmi văd vârsta”, a mărturisit vedeta într-un interviu luna trecută.

 

Articole asemanatoare
Angelina Jolie
Angelina Jolie dă cărțile pe față! Iată adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Brad Pitt
angelina jolie
Momentele grele pentru Angelina Jolie: două dintre fiicele sale au ajuns pe mâna medicilor
Jolie și Pfeiffer luptă pentru putere în continuarea filmului Maleficent
Angelina Jolie
Femeia celebră pe Instagram pentru operaţiile sale estetice, arestată pentru „blasfemie”

Angelina Jolie, adepta unui machiaj natural. Ritual de beauty în 5 minute

by Andreea Damian   2 min
1