Home > beauty > Miley Cyrus surprinde cu o noua coafura

Miley Cyrus surprinde cu o noua coafura

Miley Cyrus devine treptat noua Lady Gaga. Isi schimba periodic look-ul, fie ca e vorba de machiaj sau coafura, dar mai ales tinutele, care sunt extrem de “curajoase”. Stilul vampy a fost usor modificat o data cu venirea sarbatorilor. Probabil Miley a simtit nevoia unui look usor mai cuminte, de aceea a publicat cateva fotografii noi cu ea in care coafura pixie a fost schimbata cu un bob scurt.

Din momentul in care au aparut fotografiile, stilul a la Anna Wintour a fost usor acceptat, pentru ca a fost dintotdeauna o coafura stilysh, iar pe Miley o avantajeaza.

Inainte de a face aceasta schimbare, cu o luna inainte fosta Hannah Montana a probat cateva peruci, care probabil au convins-o ca o astfel de tunsoare ar fi potrivita… sau nu!

“Nu s-a saturat de parul scurt. Il lasa doar sa creasca ca sa putem crea mai multe stiluri cu parul,” a declarat Chris McMillan, hairstylistul lui Miley.

Cu alte cuvinte, noua coafura e doar o etapa de tranzitie. Miley pregateste “terenul” pentru noi coafuri si tunsori inedite, care sa socheze si sa devina subiect de prima pagina.

Foto: Twitter @MileyCyrus

Articole asemanatoare
Black Mirror sezonul cinci tocmai a fost confirmat de Miley Cyrus
miley cyrus
Miley Cyrus a purtat un tricou cu un puternic mesaj social
Miley Cyrus are o piesă nouă și un clip cu un mesaj puternic social
O celebritate își vinde cu 12.000 $ lacrimile strânse după despărțirea de iubit

Loading...

Comenteaza acest articol

Miley Cyrus surprinde cu o noua coafura

by   1 min
0