Tabu
BEAUTY What's hot

Miley Cyrus surprinde cu o noua coafura

Luna trecuta: "Bored playing with wigzzz". Photo: Instagram @mileycyrus

Miley Cyrus devine treptat noua Lady Gaga. Isi schimba periodic look-ul, fie ca e vorba de machiaj sau coafura, dar mai ales tinutele, care sunt extrem de “curajoase”. Stilul vampy a fost usor modificat o data cu venirea sarbatorilor. Probabil Miley a simtit nevoia unui look usor mai cuminte, de aceea a publicat cateva fotografii noi cu ea in care coafura pixie a fost schimbata cu un bob scurt.

Din momentul in care au aparut fotografiile, stilul a la Anna Wintour a fost usor acceptat, pentru ca a fost dintotdeauna o coafura stilysh, iar pe Miley o avantajeaza.

Inainte de a face aceasta schimbare, cu o luna inainte fosta Hannah Montana a probat cateva peruci, care probabil au convins-o ca o astfel de tunsoare ar fi potrivita… sau nu!

“Nu s-a saturat de parul scurt. Il lasa doar sa creasca ca sa putem crea mai multe stiluri cu parul,” a declarat Chris McMillan, hairstylistul lui Miley.

Cu alte cuvinte, noua coafura e doar o etapa de tranzitie. Miley pregateste “terenul” pentru noi coafuri si tunsori inedite, care sa socheze si sa devina subiect de prima pagina.

Foto: Twitter @MileyCyrus

ARTICOLE SIMILARE

Prima întâlnire in viziunea unei femei

Lupta surda dintre sexe …in cartile ALEXANDREI ARES / Interviu cu autoarea romanului “Viata mea pe net”

Si-a vandut VIRGINITATEA pe internet! Ce au facut parintii!

Expoziție Vintage

realitatea

Mara Bănică a DEZVĂLUIT cine era partenerul ei de sex tape de pe internet

Alina Puscas spune ca nu divorteaza, dar sotul ei are o alta iubita!

Scrie un comentariu