Home > Agenda > stiri > Lavinia Pârva – Poveşti cu… zâne

Lavinia Pârva – Poveşti cu… zâne

După ce a cucerit topurile din mai multe ţări Europene, Lavinia se întoarce acasă, în atenţia publicului din România cu un nou single în limba română, “Poveşti cu zâne.”

Produs în studiourile Kazibo Music de către Alex Pelin şi Ovidiu Baciu, “Poveşti cu zâne” marchează un nou început pentru Lavinia, dar şi o schimbare de stil muzical. Artista se maturizează din punct de vedere profesional astfel că a optat pentru o baladă sensibilă cu un mesaj puternic care să ajungă direct către sufletele ascultătorilor.

  “Pentru mine anul care tocmai se încheie a fost un an al provocărilor şi un an în care am învăţat foarte mult! Mi-am dorit să îmi surprind fanii din România care aşteptau din partea mea o piesă în limba română.  “Poveşti cu zane” mi-a plăcut de la prima ascultare pentru că este o piesă sinceră în care se poate regăsi orcine şi pentru că îmi era dor să cânt în limba română!” a declarat Lavinia.

Lavinia este una dintre cele mai longevive cântăreţe de pe piaţa muzicală autohtonă, având peste 10 ani de carieră, timp în care a lansat nenumarate single-uri şi videoclipuri. S-a făcut remarcată datorită timbrului special şi a ştiut constant să se joace cu imaginea ei în funcţie de stilul muzical abordat. 


Articole asemanatoare
LAVINIA despre relatia cu POPONET si despartirea de BANICA
Lavinia Pârva, in costum de baie: “Mi-a fost teamă că nu încap pe o plajă normală”
Andreea Marin si Lavinia Parva – acelaşi LOOK! CINE pe CINE COPIAZĂ?
Radu Banciu: “Tigroaica lui Bănică Jr. s-a făcut pufuleț cu cele 10 kilograme în plus!”

Loading...

Comenteaza acest articol

Lavinia Pârva – Poveşti cu… zâne

by   1 min
0