Tabu
BEAUTY

MBT, antrenorul personal al vedetelor de la Hollywood

MBT sau „antipantoful”, așa cum este cunoscut prin lupta sa deschisă împotriva încălțămintei convenționale ce are numeroase efecte negative asupra sănătății picioarelor, este un brand popular în străinătate, fiind prezent în peste 28 de țări la nivel mondial de la lansarea sa în 1996. Pot să mă laud că și eu am testat acești pantofi absolut senzaționali!

Paparazii au surprins vedete dintre cele mai stilate purtând MBT în timpul liber, profitând astfel de beneficiile de fitness și de sănătate oferite de „antipantofi”. Conceptul inovator din spatele încălțămintei Masai Barefoot Technology aparține inginerului elvețian Karl Müller și este inspirat de mersul sănătos al triburilor africane Masai și de experiențele personale din Coreea de Sud.

Datorită senzorului și a tălpii cu straturi multiple, tehnologia unică MBT recrează condițiile naturale de pășire în mediul urban artificial. Paris Hilton, Jennifer Love Hewitt sau Katherine Heigl sunt fane declarate ale încălțămintei care transformă fiecare pas într-o ședință de sport pentru picioarele tale.

Celebrități precum Madonna, Teri Hatcher, Silvester Stallone, Antonio Banderas sau Elizabeth Hurley poartă acest tip de încălțăminte ca soluție pentru un stil de viață activ și menținerea unei forme fizice de invidat. Compania elvețiană, MBT, producătoarea primului tip de încălțăminte fiziologică cu efect benefic asupra întregului organism, a deschis magazine în București, Cluj și Târgu Mureș în mai puțin de un an de la lansarea sa pe piața românească. Detalii pe www.mbt.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai bune parfumuri de lux pentru sezonul de iarnă, cu note masculine, lemnoase

Tabu Tabu

Cum să vă adaptați rutina de frumusețe la diferitele faze ale lunii

Andreea Damian

Când corectorul dă un efect de lifting: metoda „abstract contouring”

Andreea Damian

Frumusețea este doar UNA

realitatea

O nouă soluție pentru tratarea acneei, ridurilor și vergeturilor …de la DEMI MOORE

Tendințe manichiură 2021. Cele trei culori de adoptat anul acesta

Andreea Damian

Scrie un comentariu