Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

Experții în limbajul trupului au aflat de ce Melania Trump pozează cu gura ușor deschisă

Melania Trump pare nefericită în rolul de Prima Doamnă a SUA din cauza zâmbetului forțat pe care aceasta pare să îl afișeze la fiecare apariție în public. De fapt, acesta ascunde un mic secret, iar un expert în limbajul corpului l-a dezvăluit presei.

În ultimii ani selfie-ul ocupă un loc de cinste pe rețelele de socializare. Iar de la începuturile sale și până astăzi, acesta a trecut prin nenumărate schimbări interesante, ce au reușit să influențeze inclusiv modul celebrităților de a poza pe covorul roșu.

În 2013 Oxford Dictionaries desemna termenul „selfie” drept cuvântul anului, iar cu ajutorul unui soft de urmărire a apariției cuvintelor noi, s-a constatat că termenul a fost folosit pentru prima dată online în anul 2002, pe un forum australian.

Au trecut 15 ani de atunci, iar odată cu lansarea Instagramului, în anul 2010, selfieurile au invadat cultura modernă, devenind un trend. Și, cum era de așteptat, de-a lungul anilor au apărut diferite variații ale celebrului selfie: sleeping selfie, sunset selfie, the duck face selfie, mirror selfie, no make-up selfie, iar lista poate continua la nesfârșit.

După ani și ani de supremație, pe la jumătatea anului 2015 vedetele au decis că duck face-ul este depășit, astfel că în locul buzelor țuguiate, a apărut „fish gape”. Acest tip de selfie presupune ca buzele celui care se fotografiază să rămână ușor întredeschise, astfel încât să i se poată observa dinții, de preferat de un alb imaculat. Imaginea rezultată din această expresie este mult mai relaxată și mai senzuală, iar trendul a fost adoptat nu numai pe rețelele de socializare, ci, evident, și pe covorul roșu.

Iar Prima Doamnă a Americii, Melania Trump, a fost surprinsă adesea fotografiată în acest mod. Nu-i de mirare, pentru că fostul fotomodel  devine astfel o apariție senzuală.

„Îi dă un aspect mai sexy când gura este întredeschisă”, explică expertul în limbajul corpului Traci Brown. „Buzele sale par puțin mai mari în acest fel”, spune acesta. Brown spune că modelele în special pozează așa. Și nu e de mirare că Melania Trump a adoptat acest trend, avâd în vedere cariera ei de supermodel.

În plus, Melania Trump își înclină puțin capul în față pentru a evita să i se vadă nările. „Această poziție a feței îi face ochii să arate mai mari în raport cu restul feței”, a adăugat Brown.

Melania Trump e nedespărțită de acest accesoriu. Îl poartă chiar și noaptea

 

ARTICOLE SIMILARE

Ellen DeGeneres renunță la celebrul ei show după 19 ani. Care este motivul

Andreea Damian

Vedete nascute pe 30 septembrie!

realitatea

Vești bune pentru turiști! Aeroportul din România unde pasagerii nu mai trebuie să scoată lichidele şi electronicele din bagajul de mână

Andreea Damian

Nick Cave a publicat o scrisoare deschisă cu privire la doliul după fiul său

realitatea

Un BURLAC celebru din România RECUNOAȘTE: “Am BAUT peste măsură…am PREACURVIT…”

Femeile dominatoare ale zodiacului! Te joacă pe degete

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu