Tabu
LIFESTYLESlider

Experții în limbajul trupului au aflat de ce Melania Trump pozează cu gura ușor deschisă

Melania Trump pare nefericită în rolul de Prima Doamnă a SUA din cauza zâmbetului forțat pe care aceasta pare să îl afișeze la fiecare apariție în public. De fapt, acesta ascunde un mic secret, iar un expert în limbajul corpului l-a dezvăluit presei.

În ultimii ani selfie-ul ocupă un loc de cinste pe rețelele de socializare. Iar de la începuturile sale și până astăzi, acesta a trecut prin nenumărate schimbări interesante, ce au reușit să influențeze inclusiv modul celebrităților de a poza pe covorul roșu.

În 2013 Oxford Dictionaries desemna termenul „selfie” drept cuvântul anului, iar cu ajutorul unui soft de urmărire a apariției cuvintelor noi, s-a constatat că termenul a fost folosit pentru prima dată online în anul 2002, pe un forum australian.

Au trecut 15 ani de atunci, iar odată cu lansarea Instagramului, în anul 2010, selfieurile au invadat cultura modernă, devenind un trend. Și, cum era de așteptat, de-a lungul anilor au apărut diferite variații ale celebrului selfie: sleeping selfie, sunset selfie, the duck face selfie, mirror selfie, no make-up selfie, iar lista poate continua la nesfârșit.

După ani și ani de supremație, pe la jumătatea anului 2015 vedetele au decis că duck face-ul este depășit, astfel că în locul buzelor țuguiate, a apărut „fish gape”. Acest tip de selfie presupune ca buzele celui care se fotografiază să rămână ușor întredeschise, astfel încât să i se poată observa dinții, de preferat de un alb imaculat. Imaginea rezultată din această expresie este mult mai relaxată și mai senzuală, iar trendul a fost adoptat nu numai pe rețelele de socializare, ci, evident, și pe covorul roșu.

Iar Prima Doamnă a Americii, Melania Trump, a fost surprinsă adesea fotografiată în acest mod. Nu-i de mirare, pentru că fostul fotomodel  devine astfel o apariție senzuală.

„Îi dă un aspect mai sexy când gura este întredeschisă”, explică expertul în limbajul corpului Traci Brown. „Buzele sale par puțin mai mari în acest fel”, spune acesta. Brown spune că modelele în special pozează așa. Și nu e de mirare că Melania Trump a adoptat acest trend, avâd în vedere cariera ei de supermodel.

În plus, Melania Trump își înclină puțin capul în față pentru a evita să i se vadă nările. „Această poziție a feței îi face ochii să arate mai mari în raport cu restul feței”, a adăugat Brown.

Melania Trump e nedespărțită de acest accesoriu. Îl poartă chiar și noaptea

 

ARTICOLE SIMILARE

Persoanele care merg mai încet arată mai în vârstă

Andreea Damian

Peștii și creveții vor fi recrutați și transformați în spioni subacvatici – Agent Crevete la raport

realitatea

O noapte la Opera Garnier din Paris cu Maria Callas

Ciocîrlan

Melania Trump, singură prin Africa. Care e, de fapt, natura relației cu soțul ei

Andreea Damian

Taxele și impozitele cresc în București. Cât vom achita de la 1 ianuarie 2024

Andreea Damian

Antonia, în cea mai provocatoare fotografie de până acum, pe Instagram. A lăsat totul la vedere!

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu