Tabu
PEOPLESlider

Cum a câștigat Antonia primii bani înainte să devină celebră. Avea doar 10 ani

Antonia este una dintre cele mai frumoase și apreciate cântărețe din România! A muncit din greu pentru a ajunge unde se află astăzi, încă de la o vârstă fragedă.

Recent, frumoasa artistă a făcut dezvăluiri despre primii bani câștigați. Antonia spune că a făcut primii bani în copilărie, când a început să lucreze în Statele Unite, ca model. Avea în jur de 9 ani și a cunoscut repede succesul.

A locuit o perioadă în Utah, după care s-a mutat în Nevada, la Las Vegas. La momentul respectiv artista avea 13-14 ani. La vârsta de 18 ani a venit în România unde a început o carieră în muzică. Antonia a subliniat faptul că niciodată nu a stat să calculeze sumele pe care le încasează, însă reușește de fiecare dată să strângă pentru viitor.

„N-am stat niciodată să calculez dacă eu sau Alex câștigăm mai mulți bani. Eu produc foarte bine pe partea de imagine, campacii. El produce din muzică, deci cumva, ne echilibrăm. N-am stat să calculez leu cu leu. Cheltui foarte mult, iar apoi am procese de conștiință, dar pun și la ciorap în primul rând.

Când eram mică mama mea m-a dus la o agenție de modă și jumătate din câștigam avem voie să cheltui și jumătate puneam deoparte, mi-am făcut un cont. Primii mei bani nici nu mai știu exact la cât i-am câștigat. Cred că la 9 ani sau 10 ani. Eram copil-model. Dar câștigam când și când.

Dar am păstrat ideea să pun bani și deoparte. Părinții m-au învățat să păstrez mereu bani pentru o urgență. Părinții m-au ghidat întotdeauna, dar nu m-au obligat să fac ce nu îmi place”, a declarat Antonia în podcast-ul „Aproximativ discuții” a lui Gojira.

ARTICOLE SIMILARE

Câte căni de cafea este sănătos să bem în fiecare zi

Andreea Damian

Gina Pistol și Smiley au încercat să facă o glumă, dar i-au enervat la culme pe fani

Andreea Damian

Maye Musk, model și la 70 de ani. Destinul impresionant al mamei lui Elon Musk

Andreea Damian

Olivia Steer, în mijlocul unui nou scandal. Internauții sunt furioși: „O imbecilă”

Andreea Damian

Trucul isteț pe care Meghan Markle îl folosește pentru a ascunde firele albe

Andreea Damian

Prințul Filip a fost externat după o lună de spitalizare. Care e starea lui de sănătate

Andreea Damian

Scrie un comentariu