Tabu
Image default
FASHION Slider

Cum afli ce măsură porți la sutien. Metoda simplă de calcul!

Sintagma mărime universală cu siguranță nu se aplică sutienelor – în niciun caz. Această piesă vestimentară este una dintre cele mai dificile achiziții, necesitând o cunoaștere completă a bustului.

Totul trebuie luat în considerare când vrei să oferi un suport optim sânilor. Iată câțiva pași simpli care te pot ghida atunci când vrei să îți alegi sutienul potrivit pentru tine.

Primul pas în a afla ce mărime porți la sutien este măsurarea circumferinței cutiei toracice. Singurul lucru de care ai nevoie este un centimetru, cu care măsori mai întâi circumferința în cea mai lată parte a pieptului, apoi circumferința sub sâni.

Diferența dintre aceste două valori reprezintă mărimea cupei, care variază de la A la F. Dacă cifrele nu sunt exacte, sfatul nostru este să le rotunjiți.

Cupa A = 1,5 – 2,5 cm;

Cupa B = 6,5 – 9 cm;

Cupa C = 6,5 – 9 cm;

Cupa D = 9 – 11,5 cm;

Cupa E = 11,5 – 15 cm;

Cupa F = 15 – 18 cm.

Bretelele ajustate nepotrivit ne pot cauza dureri serioase de spate și de gât. Dacă doriți ca purtatul sutienului timp de 10 ore pe zi să nu devină un chin, alegeți un model cu bretele ajustabile, cupe moi și baretă lată. Un alt criteriu de alegere a mărimii potrivite a sutienului sunt cupele.

Nu în ultimul rând, pentru a afla ce mărime porți la sutien, trebuie să ții cont și de balene. Acestea sunt poziționate la baza sânilor și sunt concepute special pentru a-i susține. O balenă trebuie să încercuiască sânul, fără să îl strângă.

ARTICOLE SIMILARE

Mango îndrăgostit de Lauren Hutton

realitatea

Mindfulness erotic: puteți obține un orgasm prin meditație?

Andreea Damian

Cărțile tipărite îi ajută pe părinți și pe copii să interacționeze mai mult

Andreea Damian

Christina Hendricks pe coperta Harper-™s Bazaar din noiembrie

realitatea

Emotiile sau cum oscilam intre pozitiv si negativ

realitatea

Unde a fugit Inna în plină pandemie după ziua ei

Tabu Tabu

Scrie un comentariu