Tabu
BEAUTYLIFESTYLEWhat's hot

Cum ar trebui să vă îngrijiţi faţa în funcţie de vârstă.

După ce toate companiile producătoare de cosmetice din lume s-au întrebat îndelung de ce nu reuşesc să descopere o cremă de faţă care să rezolve probleme femeilor de orice vârstă, răspunsul a venit de la o studentă MIT care a ajuns la concluzia că pielea feţei are nevoie de îngrijiri corespunzătoare vârstei femeilor. Iată concluziile:

Femeile cu vârsta în jurul a 20 de ani nu prea au grijă de tenul lor pentru simplul motiv că aceasta arată foarte bine. Nu se odihnesc suficient, se expun prea mult la soare fără să se gândească la faptul că acest comportament va facilita apariţia ridurilor în doar câţiva ani. Pe lângă faptul că tinerele de 20 de ani ar trebui să se odihnească şi să îşi expună faţa mai puţin la soare, ele ar trebui să se hidrateze cu creme ce conţin plante acvatice, extract de măr şi aminoacizi.

Vârsta de 30 de ani este cam începutul îngrijorării în ceea ce priveşte ridurile. Cam acum femeile încep să îşi dea seama că îmbătrânesc. Această categorie ar trebui să îşi îngrijească faţa cu creme ce conţin extract de alge şi de pere. Aceste ingrediente încetinesc efectele îmbătrânirii, oxigenează pielea şi reduc iritaţiile.

Dacă veţi 40 de ani, iar ridurile încep să fie din ce în ce mai evidente, ar trebui să vă hidrataţi pielea feţei cu loţuini care conţin un complex de aminoacizi care să repare şi să revigoreze ADN-ul pielii.

Cele mai bune creme pentru femeile care ajung la 50 de ani sunt cele care conţin extract de sorg. Acesta are ca efect imediat o piele mai fermă.

ARTICOLE SIMILARE

“Conchita s-a iubit cu un roman”! Afla cine arunca bomba

De necrezut! Oana Sârbu şi Robert Turcescu n-au locuit niciodată împreună!

Urmareste cel mai important eveniment fashion din Romania LIVE!

realitatea

O prezentatoare a Stirilor ProTV se marita cu un fost premier!

Cum să mâncăm sănătos

realitatea

Schimbare dramatica de look pentru Gina Pistol!

4 comentarii

Scrie un comentariu