Tabu
Image default
BEAUTYLIFESTYLEWhat's hot

Cum ar trebui să vă îngrijiţi faţa în funcţie de vârstă.

După ce toate companiile producătoare de cosmetice din lume s-au întrebat îndelung de ce nu reuşesc să descopere o cremă de faţă care să rezolve probleme femeilor de orice vârstă, răspunsul a venit de la o studentă MIT care a ajuns la concluzia că pielea feţei are nevoie de îngrijiri corespunzătoare vârstei femeilor. Iată concluziile:

Femeile cu vârsta în jurul a 20 de ani nu prea au grijă de tenul lor pentru simplul motiv că aceasta arată foarte bine. Nu se odihnesc suficient, se expun prea mult la soare fără să se gândească la faptul că acest comportament va facilita apariţia ridurilor în doar câţiva ani. Pe lângă faptul că tinerele de 20 de ani ar trebui să se odihnească şi să îşi expună faţa mai puţin la soare, ele ar trebui să se hidrateze cu creme ce conţin plante acvatice, extract de măr şi aminoacizi.

Vârsta de 30 de ani este cam începutul îngrijorării în ceea ce priveşte ridurile. Cam acum femeile încep să îşi dea seama că îmbătrânesc. Această categorie ar trebui să îşi îngrijească faţa cu creme ce conţin extract de alge şi de pere. Aceste ingrediente încetinesc efectele îmbătrânirii, oxigenează pielea şi reduc iritaţiile.

Dacă veţi 40 de ani, iar ridurile încep să fie din ce în ce mai evidente, ar trebui să vă hidrataţi pielea feţei cu loţuini care conţin un complex de aminoacizi care să repare şi să revigoreze ADN-ul pielii.

Cele mai bune creme pentru femeile care ajung la 50 de ani sunt cele care conţin extract de sorg. Acesta are ca efect imediat o piele mai fermă.

ARTICOLE SIMILARE

Nevasta lui Fodor, prezentatorul Masterchef, concediata din PRO TV

DRAMA! Cum a murit in Kenya fiul ministrului IOAN MURESAN!

VERDICT NEMILOS pentru Radu Banciu!

Sânzienele sau Drăgaica. Tradiții și obiceiuri – Nimeni nu are voie să lucreze

Andreea Damian

Bărbați dezbrăcați pe buzele tale

realitatea

Cele mai potrivite idei de cadou pentru serbarea de Craciun a copilului tau

realitatea

4 comentarii

Ioana 22 May 2011 at 23:53

Foarte bun articolul, asa este, femeile ar trebui sa aibe grija de tenul lor in functie de varsta, eu am aproape de 30 si folosesc o crema pentru prevenirea imbatranirii tenului Lush Skin Shangri’La dar si o crema speciala pentru zona ochilor..Pacat ca atunci cand suntem tinere nu constientizam raul care ni-l facem singure neingrijind tenul corespunzator..

Răspunde
alina 26 May 2011 at 18:37

ioana are dreptate, produsele Lush sunt extraordinare, si tenul chiar se simte ingrijit.

Răspunde
Valentina 14 July 2011 at 0:37

Eu am un ten incredibil de sensibil, singura creama care imi face bine este Vanishing Cream de la Lush

Răspunde
Rodica 16 August 2011 at 14:38

Buna tuturor:) Eu recomand aloe vera pentru orice problema a tenului. Mai nou, Aloe Vera Integral de la Bio Elemente, compusa din suc, gel si pulpa de aloe, in intregime naturala m-a facut sa ma simt plina de viata si rezultatele se vad si pe fata mea!:)

Răspunde

Scrie un comentariu