Tabu
Image default
BEAUTY LIFESTYLE What's hot

Cum ar trebui să vă îngrijiţi faţa în funcţie de vârstă.

După ce toate companiile producătoare de cosmetice din lume s-au întrebat îndelung de ce nu reuşesc să descopere o cremă de faţă care să rezolve probleme femeilor de orice vârstă, răspunsul a venit de la o studentă MIT care a ajuns la concluzia că pielea feţei are nevoie de îngrijiri corespunzătoare vârstei femeilor. Iată concluziile:

Femeile cu vârsta în jurul a 20 de ani nu prea au grijă de tenul lor pentru simplul motiv că aceasta arată foarte bine. Nu se odihnesc suficient, se expun prea mult la soare fără să se gândească la faptul că acest comportament va facilita apariţia ridurilor în doar câţiva ani. Pe lângă faptul că tinerele de 20 de ani ar trebui să se odihnească şi să îşi expună faţa mai puţin la soare, ele ar trebui să se hidrateze cu creme ce conţin plante acvatice, extract de măr şi aminoacizi.

Vârsta de 30 de ani este cam începutul îngrijorării în ceea ce priveşte ridurile. Cam acum femeile încep să îşi dea seama că îmbătrânesc. Această categorie ar trebui să îşi îngrijească faţa cu creme ce conţin extract de alge şi de pere. Aceste ingrediente încetinesc efectele îmbătrânirii, oxigenează pielea şi reduc iritaţiile.

Dacă veţi 40 de ani, iar ridurile încep să fie din ce în ce mai evidente, ar trebui să vă hidrataţi pielea feţei cu loţuini care conţin un complex de aminoacizi care să repare şi să revigoreze ADN-ul pielii.

Cele mai bune creme pentru femeile care ajung la 50 de ani sunt cele care conţin extract de sorg. Acesta are ca efect imediat o piele mai fermă.

ARTICOLE SIMILARE

Nu se astepta nimeni! OANA CUZINO – divort cu partaj!

MIRANDA KERR, topmodel NUD! Galerie FOTO

realitatea

“La 14 ani mi-am pierdut virginitatea si eram dependenta de droguri”. Afla ce vedeta a spus asta

Maria Lucia Hohan copiată de un magazin din Braşov

7 moduri în care pielea ta reacționează la situațiile de zi cu zi

Andreea Damian

FOAMEA si FOTBALUL / Interviu cu Radu Paraschivescu

4 comentarii

Ioana 22 May 2011 at 23:53

Foarte bun articolul, asa este, femeile ar trebui sa aibe grija de tenul lor in functie de varsta, eu am aproape de 30 si folosesc o crema pentru prevenirea imbatranirii tenului Lush Skin Shangri’La dar si o crema speciala pentru zona ochilor..Pacat ca atunci cand suntem tinere nu constientizam raul care ni-l facem singure neingrijind tenul corespunzator..

Răspunde
alina 26 May 2011 at 18:37

ioana are dreptate, produsele Lush sunt extraordinare, si tenul chiar se simte ingrijit.

Răspunde
Valentina 14 July 2011 at 0:37

Eu am un ten incredibil de sensibil, singura creama care imi face bine este Vanishing Cream de la Lush

Răspunde
Rodica 16 August 2011 at 14:38

Buna tuturor:) Eu recomand aloe vera pentru orice problema a tenului. Mai nou, Aloe Vera Integral de la Bio Elemente, compusa din suc, gel si pulpa de aloe, in intregime naturala m-a facut sa ma simt plina de viata si rezultatele se vad si pe fata mea!:)

Răspunde

Scrie un comentariu