Tabu
Image default
lifestyle

Cum ARATA aceasta tanara dupa ce a lucrat 4 ani la un FAST FOOD!

Fast-food-ul este o placere vinovata pentru cei mai multi dintre noi, dar pentru o femeie a devenit timp de patru ani o obsesie care aproape ca i-a distrus viitorul.

Stephanie King, din Marea Britanie, era o adolescenta zvelta cand s-a angajat la McDonald’s, la varsta de 16 ani. Purta marimea 12 la haine, manca sanatos, dar mesele gratuite oferite de angajator au fost o tentatie prea mare pentru ea.
La locul de munca avea permisiunea sa manance mai multe sortimente, acestea totalizand, zilnic, peste 4.000 de calorii, mai mult de dublu decat ar trebui sa consume o femeie in mod normal. Stephanie King a ajuns sa consume toate produsele oferite si in cateva luni s-a ingrasat cu mai bine de 50 de kilograme si a ajuns la marimea 24 la haine.

Anul trecut, la varsta de 20 de ani, tanara ajunsese sa cantareasca 121 de kilograme. Insa nu asta a trezit-o la realitate; medicii au constatat ca din cauza obezitatii Stephanie nu mai avea ciclu menstrual si exista riscul foarte mare de a ramane infertila.
La numai un an dupa acest moment, Stephanie King, care va implini in curand 22 de ani, a slabit chiar mai mult decat s-a ingrasat in cei 4 ani in care a lucrat la fast-food. Urmeaza acum o scoala de asistente medicale si anul viitor se va casatori cu iubitul ei. Problemele ei de fertilitate s-au rezolvat dupa ce a slabit 20 de kilograme.

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Mantea A JIGNIT-O, Gyorfi a PLÂNS: “Da’ ce am la nas de-i RÂT?!”

Concurs GLK – Sex, shopping și un serial!

realitatea

La 85 de ani, ducesa de Alba s-a măritat şi a dansat flamenco FOTO

realitatea

Alexandrina Hristov: un artist pentru urechi fine și ochi sensibili

realitatea

Scarlett Johansson era să moară strivită de un cal

realitatea

Celine Dion, Doctor Honoris Causa

realitatea

Scrie un comentariu