Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum arată și cu ce se ocupă soția medicului Valeriu Gheorghiță

Valeriu Gheorghiță a intrat în atenția românilor după ce președintele Klaus Iohannis i-a încredințat pe mâini campania de vaccinare anti Covid-19.

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare din România este medic primar boli infecțioase la Spitalul Universitar Militar Central ”Carol Davila”. Pe lângă faptul că este un medic de succes, are și o familie frumoasă.

Valeriu Gheorghiță are 38 de ani și este căsătorit cu o fostă colegă de facultate. Soția sa îl sprijină în tot ceea ce face. Dar despre aceasta nu dorește să vorbească prea multe. Cei doi se cunosc din vremea facultății. Nu au copii, de se sprijină unul pe celălalt.

„Sigur că ne transmitem gândurile bune: să avem grijă de noi, să ne întoarcem sănătoși și cumva ne-am resemnat că asta e situația și că e de datoria noastră să încercăm să gestionăm cât putem de bine lucrurile . Mă simt mai bine venind acasă decât dacă aș sta izolat undeva. Simt că de aici îmi preiau energia și asta mă ajută să funcționez bine a doua zi. Dacă nu i-aș vedea, sau dacă m-aș izola în altă parte, mi-ar fi greu. (…) Seara se termină foarte târziu pentru că nu pot să mă deconectez cu totul când ajung acasă. În continuare sunt în legătură cu colegi sau șefi de-ai mei, legat de organizare, legat de situațiile care se ivesc pe parcursul zilei, de decizii privind anumiți pacienți.

Sunt conectat la realitatea de zi cu zi, lăsând la o parte faptul că încerc să fiu update cu informațiile care apar, iar asta înseamnă foarte mult timp consumat care, cred eu, până la urmă va fi de folos. Și cred că așa ar trebui să se întâmple în momentul de față: fiecare avem în profesia noastră momente mai solicitante și momente poate mai puțin solicitante. Acum e un moment în care trebuie să investim și să ne implicăm foarte mult”, a povestit Valeriu Gheorghiță, pentru life.ro.

Valeriu Gheorghiță a obţinut titlul de doctor în Ştiinţe medicale în 2013, cu o lucrare în domeniul bolilor infecţioase, coordonator fiindu-i medicul Adrian Streinu-Cercel. Rezidenţiatul l-a făcut la Spitalul ”Matei Balş”. Din 2012 lucrează la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr Carol Davila”, mai întâi ca medic specialist Boli Infecţioase şi apoi ca medic primar. Din 2016 este asistent universitar.

ARTICOLE SIMILARE

Brooke Shields a fost protejată de hărțuirea sexuală de la Hollywood de mama ei

realitatea

Faceți cunoștință cu filantroapa dezbrăcată care a strâns un milion de dolari pentru Australia

realitatea

Cum au petrecut Lavinia și Ștefan Bănică la aniversarea fiului de un an

Tabu Tabu

Salon Insula 42 ⎥ Un dialog cu Șerban Radu, co-fondator Cărturești

Ciocîrlan

Lora, de nerecunoscut! Cât a cheltuit în Bali

Tabu Tabu

Avem tradiție în șah dar ne batem joc de șahiști – campioana Irina Bulmaga refuză să mai joace

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu