Tabu
Image default
LIFESTYLE

Cum arată târgul de Crăciun de la Sibiu și care sunt principalele atracții din acest an

 

 

În Piața Mare din Sibiu e o adevărată forfotă în aceste zile. Sute de persoane au venit în centrul orașului pentru a participa la ediția din acest a „Târgului de Crăciun din Sibiu”.  

 

Ediția din acest an va ține până pe 2 ianuarie 2024, programul fiind de la 11.00 la 22.00, doar în distracția începe cu o oră mai devreme. 

„Anul acesta dintre atracțiile principale fac parte spectaculoasele proiecții care vor transforma fiecare clădire din Piața Mare într-o operă de artă în mișcare, transformând centrul orașului într-un adevărat loc de poveste. Fiecare seară va fi marcată de aceste proiecții impresionante, care vor aduce magia sărbătorilor de iarnă la viață într-un mod inedit”, este anunțul organizatorilor.

În ceea ce privește patinoarul are o suprafaţă de 600 metri pătraţi și o capacitate de 300 de persoane. Patinoarul amplasat în Piața Mare din Sibiu, în cadrul Târgului de Crăciun 2023, vă așteaptă în fiecare zi între orele 10.00 la 22.00. Mai mult, în fiecare seară de târg pe scena special amenajată cei care vor vizita piața vor avea parte de colinde interpretate live, dar și concerte de fanfară.  

„Așteptările sunt ridicate pentru această ediție având în vedere succesul din trecut. Cu spectaculoasele proiecții care vor da strălucire întregului târg și cu o selecție variată de expozanți, ediția din 2023 se anunță a fi una magică. Târgul de Crăciun din Sibiu rămâne o atracție de top în perioada sărbătorilor de iarnă și este de așteptat să continue să aducă bucurie și amintiri frumoase pentru toți cei care îl vizitează”, au mai precizat organizatorii.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Divortat de trei luni de Elena Udrea, Dorin Cocos a facut nunta mare

Văduva lui Elvis, Priscilla Presley, arată GROZAV la aproape 70 de ani

BĂTAIE la NUNTA lui Călin Popescu Tăriceanu!

SCANDAL in showbiz! Andreea Mantea, la gatul Vicai Blochina: “M-am despartit de el pentru ca umbla cu “specimene” ca tine”

Viața fascinantă a lui Liu Wen, primul fotomodel asiatic în topul Forbes

Andreea Damian

TOPUL BANCURILOR despre Mihaela Radulescu si relatia cu Felix feat. Andreea Marin

realitatea

Scrie un comentariu