Tabu
LIFESTYLE

Cum să organizezi o petrecere specială

A început luna petrecerilor și cu siguranță că va veni și rândul tău să pregătești o serată alături de prietenii cei mai buni, înainte și după Crăciun, sau chiar în seara de revelion.
Dacă ești în pană de idei, am adunat câteva pentru tine, și pentru ca seara ta să fie una fabuloasă.

Nu pregăti prea multe feluri de mâncare. Less is more, și la acest capitol. Finger food este cea mai bună, sau pregătește ceva la care te pricepi cel mai bine și știi că nu dai greș. În materie de deserturi, las-o pe mama să frământe cozonacul, surprinde-ți prietenii cu un fondue de ciocolată cu căpșuni sau cu o salată de fructe grandioasă.
Nu trebuie să-ți lipsească șampania sau proseco iar pentru cafea, nu uita de zahărul brun, siropul de ciocolată și frișca naturală.
Ai grijă ca totul să fie gata cel puțin cu o oră înainte de a suna la ușă primul invitat, pentru ca tu să ai timp să conversezi cu toată lumea, relaxată, fără să-ți faci griji că ai uitat ceva și fără ca mirosurile de mâncare să fie sesizate de un nas fin. Casa ta trebuie să fie învăluită doar în arome de scorțișoară și parfumuri de calitate.

Fă o selecție muzicală riguroasă. Chiar dacă ești fan Depeche Mode sau Kate Bush, asta nu înseamnă că prietenii tăi trebuie să-l suporte pe Dave Gahan toată seara.
Străduiește-te să nu neglijezi pe nimeni și să faci conversație cu toată lumea.
Dacă ești nefumătoare iar printre invitați sunt și fumători, în semn de respect pentru tine se vor abține, dar crede-mă că nu le este ușor. Ar fi foarte plăcut să le organizezi o cameră pentru această activitate ,,decadentă’’, sau dacă nu dispui de așa ceva, măcar în balcon, un colț primitor, printre trandafirii tăi japonezi.

Pregătește-le un cadou mic. E criză, dar ar fi tare chic ca la plecare să primească fiecare câte un glob de agățat în brad sau o felicitare creată de tine.

Când se epuizează subiectele de discuție, gândește-te la ceva amuzant – un joc de societate, care să învioreze spiritele.
Pe ultima sută de metri, nu uita:
–    să ai suficientă gheață, pentru cocktails
–    să nu rămâi în pană de apă plată și băuturi
–    să ai pregătite mai multe pahare (din sticlă, nimic din plastic, nici farfurii, iar tacâmurile trebuie să fie frumoase, la fel și șervețelele) și mici cadouri pentru eventualii musafiri care se trezesc să vină pe ultima sută de metri.
–    Cel mai important: nu uita să-ți suni prietenii din timp, pentru că, la câte petreceri sunt în această perioadă, riști să rămâi singură, cu toate pregătirile, și nu vrei să  lași tot fondue-ul numai pentru tine.

Petrecere frumoasă și nu uita să porți cea mai extravagantă toaletă!
 

ARTICOLE SIMILARE

Protest nud în fața sediului Facebook din New York: se condamnă cenzura sânilor în social media

Andreea Damian

Calendarul distribuirii cardurilor de energie pe judeţe

Andreea Damian

Ai grijă ce-ți dorești de Valentine-™s Day!

realitatea

Scandal in Marea Britanie: Paul Walker, reclama la parfumuri dupa moarte

Ce gest a făcut, după divorţ, soţul Rălucai Moianu!

Monica Gabor, mesaje depresive pe Facebook!

Scrie un comentariu