Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

Cum să abordezi altfel prima întâlnire

Prima întâlnire cu un bărbat este crucială dacă vrei ca relaţia voastră să aibă un viitor. Oricât de orgolioasă ai fi, trebuie să recunoşti că prima întâlnire îţi dă inevitabil emoţii. Dacă totuşi nu este aşa, poate ar fi mai bine să renunţi să mai mergi.

Da, ştiam că eşti, dacă nu dornică de o nouă relaţie, măcar curioasă să vezi ce se mai poatră în materie de dating.
Cine este, ce face, cum arată el, te interesează doar cât să te asiguri că nu te vei face de râs când veţi fi văzuţi împreună. În rest, toată atenţia trebuie să ţi-o acorzi ţie.
Iată ce trebuie să faci pentru ca el să fie cucerit de tine încă de la început.

1. Indiferent dacă te duci la întâlnire direct de la lucru (nerecomandat) sau treci întâi pe acasă (a se înţelege că ţi-ai luat o zi liberă special pentru date), ai grijă de igiena. Fă un duş mai lung, foloseşte geluri cu miros plăcut, spală-ţi părul, îngrijeşte-ţi unghiile şi foloseşte un parfum discret.

2. Nu este momentul să te forţezi să îl impresionezi. Tu eşti frumoasă oriunde, oricând şi oricum aşa că nu purta o ţinută prea îndrăzneaţă. Nu trece nici în extrema cealaltă apărând la întâlnire în trening (decât dacă te plictiseşti cu adevărat şi tot ceea ce vrei este să te amuzi). Rochiile de seară sunt interzise, dar poţi alege o pereche de jeansi sau o fustă frumoasă şi un tricou (fără înscrisuri obscene).

3. Lasă pantofii cei noi acasă. Poate că bărbatul pe care îl întâlneşti va dori să vă plimbaţi puţin şi nu cred că ai vrea să fi văzută şchiopătând pe stradă.

4. Dacă eşti genul de persoană care poartă make-up, poţi face asta şi la întâlnire, dar fără să exagerezi. Dacă în mod obişnuit nu porţi make-up, ar fi bine să faci acelaşi lucru şi la întâlnire, altfel te vei simţi ciudat şi îţi va fi greu să te concentrezi asupra conversaţiei.

5. Gata, eşti la întâlnire! Fii atentă să nu ajungi niciodată prea devreme, dar nici să nu aştepţi mai mult de 5 minute, decât în cazul în care el a sunat în prealabil să anunţe că va întârzia 6 minute. Orice trece peste limita aceasta necesită o anulare a întâlnirii, pentru salvarea orgoliului tău bineînţeles.

6. Nu fă pe interesanta decât dacă deţii, în mod natural, o doză de aroganţă. Nu este totuşi rău să fii uşor preţioasă în timpul discuţiei, asta dacă eşti, evident şi amuzantă. Altfel, nu încerca să-l impresionezi. Şi asta nu pentru că nu ai putea, ci pentru că el este cel care trebuie să depună un efort mai mare în acest sens.

7. Cred ca am stabilit clar că atitudinea prin care tu îl salvezi de un eventual sentiment de inferioritate, nu se mai poartă de multă vreme. Vorbeşte PUŢIN despre tine şi mai mult despre subiecte pe care probabil el nu le stăpâneşte la fel de bine. Nu este cazul să fii obraznică şi să transformi întâlnirea într-un concurs de cultură generală. Însă tu eşti o femeie isteaţă, iar dacă el înţelege subtilitatea, va coopera şi veţi avea o întâlnire savuroasă.

8. Majoritatea sfătuitorilor în materie de dating spun că nu e cazul să îţi ai prea multe aşteptări de la prima întâlnire. Eu, nefiind o sfătuitoare, am să spun că e cazul să crezi că ai fost minunată. Poate că el nu te va mai suna, caz în care ai tot dreptul să consideri mai degrabă că este incapabil să-ţi facă faţă decât că tu ai făcut ceva greşit.

ARTICOLE SIMILARE

Sucurile carbo-gazoase de portocale au de 300 de ori mai multe pesticide decât apa de la robinet

realitatea

Ce spune Flavian Pandele, presupusul iubit al Andreei Raicu, despre relaţia cu vedeta

Alina Crisan, in costum de baie. Fanii au complimentat-o

Veste-BOMBĂ în showbiz! Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu au dat deja invitaţii la nunta lor!

Mobilă fantasy

realitatea

Încă un oraș european a pornit o ofensivă împotriva turiștilor

Andreea Damian

2 comentarii

Scrie un comentariu