Tabu
lifestyle

Ce spun vedetele despre Oprah Winfrey

Aşa cum ştiţi, astăzi se cam încheie o eră în televiziune. Va fi difuzat ultimul episod din Oprah Winfrey Show. De-a lungul celor 25 de ani de emisiune, Oprah a schimbat nu doar vieţile unor oameni de rând, dar şi mentalitatea unor vedete de prim rang din Statele Unite ale Americii. Ce spun acum staturile depsre Winfrey, vă arătăm în continuare.

Will Smith – “Oprah a zis că dacă nu reuşea în televiziune ar fi devenit profesoară de clasa a patra. A devenit profesoară, iar la ea în clasă este toată lumea!”.

Tom Hanks – “Show-ul tău a transformat surpriza într-o formă de artă. Astăzi eşti înconjurată doar de dragoste. Studioul tău nu era suficient de mare pentru această dragoste, aşa că iată-ne aici!”. Discursul lui Hanks a fost făcut în prezenţa a peste 10.000 de sperctatori.

Madonna – “Oprah este propria-i creaţie şi a fost cea mai bună în domeniul ei timp de 25 de ani şi, sincer, încă rupe!! Nu mai e un secret că inspiră milioane de oameni. Şi eu sunt unul dintre ei. Luptă pentru lucrurile în care crede chiar dacă respectiva cauză nu o face chiar populară. Am învăţat multe de la ea!”.

Beyonce – “Datorită ei, femeile au ajuns la un alt nivel e înţelegere în privinţa lucrurilor pe care le pot face. Femeile pot conduce lumea!”.

Maria Shriver – “Mi-a oferit dragoste, susţinere şi, mai presus de toate, adevărul! Şi nu sunt singura care a primit aceste daruri!”.

Tom Cruise – “De fiecare dată când veneam la Chicago ştiam că merg în vizită la un prieten extraordinar. A avut mereu această forţă de a ne trasmite acest mesaj nouă, tuturor!”.

ARTICOLE SIMILARE

Victoria Beckham, cea mai netalentată actriță

realitatea

FORMIDABIL! Ce varsta crezi ca are fotomodelul din imagine?

Top 10 celebrități cu forme naturale

realitatea

Conrad Murray împarte celula cu cumnatul lui Michael Jackson

realitatea

Eveniment marca Andreea Marin Banica si Fundatia Pretuieste Viata

Soc si groaza: Andreea Tonciu a LESINAT, ajungand cu perfuzii la spital!

Scrie un comentariu