Tabu
BEAUTY

Cum să aplici protecția solară când ești deja machiată?

A-ți proteja pielea de soare nu înseamnă doar aplicarea unei creme de protecție solară dimineața, ci înseamnă și aplicarea acesteia de mai multe ori pe parcursul zilei. Problemă: ce să faci când ești machiată?

Protejarea pielii de razele soarelui este esențială! Într-adevăr, razele UVA și UVB sunt în mare măsură responsabile pentru accelerarea îmbătrânirii pielii, ceea ce o poate face prematură dacă nu ești cu adevărat atentă. De aceea, este esential să ai o piele frumoasă, puternică, luminoasă, fină și plinuță, să aplici crema solară la finalul rutinei de îngrijire a tenului, în fiecare zi, indiferent de anotimp și vreme. De fapt, razele soarelui ajung pe pielea ta abia în mijlocul verii!

Pe lângă importanța aplicării protecției solare cu un SPF ridicat, este și mai important să o reaplicăm pe tot parcursul zilei. Dacă vă recomandăm să o faceți aproximativ la fiecare 2 ore, o problemă va apărea foarte repede. Într-adevăr, cum aplici protecția solară când porți machiaj ? 

Pe TikTok, makeup artistul francez @frenchtouchofmakeup a publicat un scurt videoclip în care oferă două soluții.

Prima este să folosești un spray de protecție solară, să aplici pe fiecare zonă a feței, fără a uita de urechi și gât. O modalitate igienică (pentru că nu atingi produsul sau pielea) și rapidă de a-ți aplica protecția solară în orice moment al zilei, spune expertul. Potrivit ei, acest produs nu încarcă machiajul și se usucă rapid (cu condiția să cumperi un spray fără un finisaj gras).

A doua soluție este să te înarmezi cu un stick de protecție solară cu finisaj mat. Acest tip de produs se găsește foarte ușor în mărcile coreene de îngrijire a pielii. Singura întrebare pe care ne-o punem: nu va schimba acest tip de produs machiajul? Pentru a face acest lucru, expertul a efectuat un test și spre cea mai mare surpriză a noastră: machiajul nu s-a mișcat și nici nu a fost transferat pe stick.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

MARIA CIOBANU – reparatii (estetice) capitale / FOTO

Tratamentul facial care a impresionat-o pe Paris Hilton

Cosmetice care trebuie evitate in perioada sarcinii

Genele false sunt mai atrăgătoare dacă ți le desenezi singură

Andreea Damian

Tunsoarea care se potrivește oricărei forme a feței și la orice vârstă

Andreea Damian

Ten matur: ce fond de ten nu marchează ridurile?

Andreea Damian

Scrie un comentariu