Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Cum să vă adaptați rutina de frumusețe la diferitele faze ale lunii

Un ghid fundamental pentru a înțelege mai bine modul în care acest satelit de pe Pământ ne afectează viața și bunăstarea.

Luna este singurul satelit natural al Pământului, iar ciclul lunar este de asemenea responsabil pentru mareele oceanelor. Atracția sa creează un ciclu perfect care ne afectează inevitabil corpul. De aceea analizăm și explicăm fiecare dintre fazele sale pentru a profita la maximum de acest ciclu și pentru a folosi beneficiile sale pentru rutina noastră de frumusețe.

Cum poți folosi fazele lunii pentru îngrijirea ta de frumusețe?

Lună nouă

În această fază a ciclului lunar, satelitul se află exact între pământ și soare. Poate fi comparat cu o sămânță proaspăt plantată în pământ, care, deși nu o putem vedea, este însoțită de întuneric, dar semnifică și un nou început. În planificarea rutinei, această fază lunară este un moment bun pentru a programa o exfoliere corporală pentru a scăpa de tot ce nu mai este bun, încercați o nouă culoare a părului la care vă gândiți de mult timp și faceți yoga pentru a vă înțelege ideile și intențiile formulate pentru ciclul următor.

Luna în creștere

Această perioadă este împărțită în trei faze principale în care proporția lunii crește treptat. Sunt momente pline de putere și intensitate de care trebuie să profităm. Este timpul să începem să punem în practică rezoluțiile pe care le-am făcut pentru această lună. În aceste zile începem să ne dăm seama de ideile noastre și să lucrăm la planurile noastre, cum ar fi tratamente de înfrumusețare, putem să ne îngrijim de problemele sau afecțiunile pielii, să facem o sesiune de antrenament pentru a ne îmbunătăți puterea sau să încercăm o nouă tunsoare .

Lună plină

Punctul culminant al întregii luni. În acest moment, luna, pământul și soarele sunt în sfârșit în linie. Acest lucru afectează sentimentele și emoțiile noastre, deci este important să fim atenți la deciziile pe care le luăm și la cei din jur. Sensibilitatea crescută în această fază lunară face din această fază un moment bun pentru a hrăni pielea, de a ne reconcilia cu contradicțiile noastre fizice și mentale interne și pentru a face antrenamentul nostru preferat.

Luna în scădere

După punctul culminant, totul începe să se calmeze. Acesta este momentul ideal pentru a reflecta și a recunoaște ceea ce am realizat în acest timp. Acum putem analiza modul în care sunt relațiile în viața noastră, astfel încât să putem planifica următorii pași. Ne concentrăm pe răsfățarea noastră și reîncărcarea bateriilor. Pentru a ne îmbunătăți rutina zilnică în această fază, băile și masajele ajută la relaxare, iar o dietă energizantă este ideală.

ARTICOLE SIMILARE

Tot ceea ce trebuie să știi despre face sculpting, masajul anti-îmbătrânire al lui Meghan Markle

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 6 iulie!

realitatea

Problemele de modă ale femeilor pe care bărbații nu le înțeleg

Andreea Damian

România investește în bugetele serviciilor, Japonia pune pe primul loc știința

Dora Constantinovici

John Turturro lucrează la un spin-off al filmului The Big Lebowski despre viața lui Jesus Quintana

realitatea

Sex: sunt kilogramele noastre o povară pentru el?

Andreea Damian

Scrie un comentariu