Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Liviu Vârciu, reacție nervoasă că a ieșit în pierdere după botezul fiului: „Nu au dat toţi cât trebuie”

Liviu Vârciu le bate obrazul invitaţilor de la botezul fiului său, eveniment care a avut loc luna trecută! Acesta spune că invitații au fost cam zgârciți cu darul și ar fi ieșit pe minus.

Prezentatorul şi partenera sa de viaţă Anda Călin au dat o mare petrecere pentru a sărbători botezul micuțului Matei Liviu. Cheful a avut loc într-un local de lux din Otopeni, iar invitaţii au fost aleşi pe sprânceană.

Familia lui Liviu Vârciu a petrecut alături de Pepe şi iubita Jasmine, Lora şi Ionuț Ghenu, Aurelian Temișan şi Monica Davidescu, Andreea Bănică și Lucian Mitrea, Mirela Vaida, Cornel Păsat, Cezar Ouatu, Andrei Ștefănescu împreună cu fiul său și mulți alții.

Fostul solist ar fi cheltuit 5.000 de euro doar pe focurile de artificii. Deşi invitaţii ar fi scos din buzunare de la 300 de euro în sus, Liviu se plânge că a ieşit în pierdere.

„Am rămas dator după botez! Zgârciților! Am ieșit în pierdere, nu am ieșit bine, nu au dat toți cât trebuie. Dar eu am plicurile acasă, unii nu au dat bine, las că merg și eu la ei la botez și o să dau tot atât! Eu nu sunt unul dintre artiștii ăia care fac botezul gratis, să fie clar! Eu am scos bănuții din buzunar pentru băiatul meu!”, a declarat prezentatorul tv într-un interviu pentru emisiunea „Xtra Night Show”.

În urmă cu mai bine de un an, pe 28 mai 2020, Liviu Vârciu și Anda Călin au devenit părinți pentru a doua oară. Cei doi mai au o fetiță, pe Anastasia (4 ani). Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, Liviu și Anda au făcut anul trecut doar botezul fiului lor și au amânat petrecerea cu mulți invitați, pentru anul 2021.

ARTICOLE SIMILARE

Anahi ex RBD este în doliu în plină pandemie de COVID 19

Tabu Tabu

Toată lumea o știe pe Monica Bellucci, dar puțin știu cum arată fiica ei. La 16 ani e de o frumusețe rară!

Andreea Damian

Andreea Marin, călcată de hoți. Primele declarații ale vedetei

Andreea Damian

Șapte reguli ușor de urmat pentru a trăi mai bine și a-ți prelungi speranța de viață

Andreea Damian

Andreea Raicu a împlinit 43 de ani! Care e secretul frumuseții ei și cum arăta la debut

Tabu Tabu

Monica Davidescu și Oana Pellea după modelul Danei Rogoz, citesc povești prietenilor virtuali

Tabu Tabu

Scrie un comentariu