Tabu
Image default
CULTURE

Primul trailer al filmului “The Batman” cu Robert Pattinson prezintă un erou răzbunător şi mai violent

Primul trailer al filmului „The Batman” cu Robert Pattinson, care a fost lansat online în timpul evenimentului DC Fandome dedicat fanilor organizat de Warner Bros. şi DC Films, dezvăluie un erou răzbunător, mai violent.

Într-un oraş Gotham saturat de ploaie şi întuneric, Batman interpretat de Pattinson, la doar un an de când veghează asupra oraşului îşi atacă duşmanii cu brutalitate dezlănţuită. În ceea ce priveşte vocea lui Pattinson este suprinzător de groasă în comparaţie cu cea a lui Christian Bale şi Ben Affleck în acelaşi rol, scrie Variety.

Trailerul se deschide odată cu arestarea lui Riddler, dar, deși știm că rolul este jucat de Paul Dano, regizorul Matt Reeves păstrează fața personajului ascunsă pe tot trailerul, sugerând un fel de dezvăluire șocantă. La fel ca și teaserul care a debutat în timpul DC Fandome de anul trecut , acest trailer sugerează doar povestea care stă la baza „The Batman”, dar Riddler este în mod clar principalul antagonist care îl conduce, ca un criminal în serie care lasă indicii criptice cu victimele sale și s-a fixat pe Batman.

În schimb, trailerul oferă o primă privire mai extinsă asupra altor două personaje centrale. Primul dintre ei este Zoë Kravitz în rolul lui Catwoman, care, fidel formei de benzi desenate, are tendința de a se ascunde la vedere într-o serie de peruci și este curioasă despre omul din spatele măștii Batman. Personajul a fost jucat memorabil pe ecran de Michelle Pfeiffer în „Batman Returns” din 1992 și Anne Hathaway în „The Dark Knight Rises”. Dar „The Batman” este prima iterație din franciza mai mare a lui Batman care a condus cu introducerea Catwoman, potrivind locul personajului în cărțile de benzi desenate ca fiind una dintre cele mai importante figuri din viața sa.

Celălalt personaj este Pinguinul. ultima dată când Pinguinul a apărut într-un film cu Batman, el a fost interpretat în „Batman Returns” de Danny DeVito ca un om desfigurat care, totuși, semăna încă cu actorul. Noul Pinguin este interpretat de Colin Farrell care este absolut de nerecunoscut aici ca Oswald „Oz” Cobblepot, alias Penguin. Farrell a spus că se află în doar „cinci sau șase” scene din film, dar este peste tot în acest trailer, prezentând o transformare care aproape că îi anulează aspectul.

Regizorul Matt Reeves, cunoscut, între altele, pentru „Cloverfield” şi „Planet of the Apes”, susţine că Bruce Wayne din filmul său va fi o versiune cu un personaj „ce se confruntă cu propria obscuritate”. Reeves îl descrie pe Pattinson drept „un actor incredibil… A lucrat la rolul lui într-un mod incredibil şi se întâmplă să fie un fan extraordinar şi pasionat al lui Batman, aşa cum sunt şi eu”. Pattinson, a spus regizorul, „arată ca Batman, dar mai mult decât orice, cred că are sufletul” personajului, sau, cel puţin, al Cavalerului Negru în al doilea an a ceea ce Reeves descrie drept un “experiment” în care vedem dacă Gotham poate fi schimbat de un singur om.

ARTICOLE SIMILARE

Reguli de buna purtare la timpul prezent

realitatea

CHA CHA LITIX! Episodul 49. Japonezii tot japonezi rămân

Andreea Damian

Parfumul unisex cu aromă de carte pentru cei aflați în izolare

Andreea Damian

Să dăm Dans la tot Cartierul

Fundația Calea Victoriei ⎢ Gustav Klimt și spiritul Vienei

Ciocîrlan

Un nou film despre viaţa lui Whitney Houston. Actriţa care o va interpreta pe cântăreaţă

Andreea Damian

Scrie un comentariu