Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cine este, de fapt, iubita lui Reghe. Cu ce se ocupă. Anamaria Prodan a dezvăluit totul!

Scandalul Reghe-Prodanca se adâncește tot mai mult! În urmă cu doar câteva zile, Laurențiu Reghecampf a anunțat că o să divorțeze de Anamaria Prodan, mama fiului său. Această veste a venit după o perioadă lungă de speculații cu privire la despărțirea dintre cei doi.

După ce antrenorul Universității Craiova a declarat că a depus actele de divorț, acum ies la iveală fotografii cu femeia alături de care el ar trăi o poveste de dragoste.

Presa a publicat mai multe fotografii cu iubita însărcinată. Dar femeie pretinde a fi altcineva. Impresara Anamaria Prodan a dezvăluit totul despre cea care a pus mâna pe Laurențiu Reghecampf. Corina Caciuc nu ar fi de fapt femeie de afaceri, așa cum s-a scris. Familia sa este din Botoșani, dar trăiește la Deva. Afacerile de milioane de euro nu există, mai scrie Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram.

„Tocmai ce am început sa primesc zeci de poze , povestiri , cimilituri 🤣🤣🤣! Deci duduia aceasta care pretinde ca este iubita lui REGHE , si pe care voi nu știți de unde sa o luați , știți ca e gura de aur ! Ok !dar cine este sau de unde este cum si ce face… știți?”.

Anamaria Prodan

Despre „sexy-graviduța lui Reghe” s-a scris că este licențiată în management. Că facultatea a început-o în Dubai și s-a transferat, mai apoi, în România. În plus, Corina ar mai avea un master în mediul de afaceri, la Cambridge.

Dar adevărul este altul.

Din ce scrie Prodanca, „pozele prezentate sunt multe cu persoane care nu au legătura cu subiectul nostru”.

ARTICOLE SIMILARE

Ce s-a întâmplat în familia lui Catrinel Menghia în Italia

Tabu Tabu

Protecție solară: înainte sau după crema de zi?

Andreea Damian

Celine Dion se apără după ce a fost acuzată de satanism: „Fiecare copil trebuie să…”

Andreea Damian

Diana bob | Tunsoarea momentului – toate femeile o adoră

Andreea Damian

Cum să faci față fricii și incertitudinii într-o pandemie

Andreea Damian

A cheltuit 75.000 $ să semene cu Kylie Jenner, dar rezultatul a speriat-o și pe vedetă

Andreea Damian

Scrie un comentariu