Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Cum să slăbeşti fără să petreci ore-n şir în sala de fitness

Toate femeile îşi doresc să aibă un trup bine tonifiat şi fără pic de grăsime. Iar pentru asta, multe se străduiesc să urmeze fel şi fel de diete şi chiar să petreacă cât mai multe ore în sala de fitness. Ceea ce nu ştiu ele este că o metodă simplă şi la îndemâna tuturor este urcarea scărilor. Dacă nu ştii cum şi cât o să te ajute acest “sport” află că poţi face mult mai uşor  exerciţiile pe care în mod obişnuit le făceai doar în sala de fitness. De exemplu:

1. Încălzirea. Este necesar ca înainte de orice activitate sportivă să-ţi încălzeşti articulaţiile şi muşchii de la picioare. Pentru asta poţi urca lent scările timp de două-trei minute. 

2. Antrenamente cardio. Un set de scări în 15-20 de minute ar trebui să-ţi rezolve câteva kilograme chiar în două săptămâni.

3. Alergatul pe scări. Desigur, este foarte obositor, însă şi eficient. În 30 de minute de alergat pe scări poţi arde chiar şi 500 de calorii.

4. Sprinturi. Dacă mergi la sala sigur cunoşti termenuld e sprint. Ei bine, poţi încerca să faci câteva sprinturi scurte a câte un etaj. Un antrenament riguros presupune 10 sprinturi cu o pauză între ele.

5. Sărituri. Dacă vrei să te axezi pe musculatura picioarelor, poţi încerca sărituri în sus pe scări cu ambele picioare deodată sau sărituri într-un picior.

6. Nu-ţi neglija braţele. Stând la baza scărilor, aşază-ţi mâinile pe a treia treaptă şi din acea poziţie fă câteva flotări. Ideal ar fi un set de 10, însă dacă nu rezişti poţi încerca cu mai puţine.

Un alt exerciţiu pentru a lucra tricepsul este să te aşezi cu fundul pe a doua treaptă ş să pui mâinile în spatele tău pe a treia treaptă. Acum ridică fundul şi, cu picioarele pe podea, îndoaie braţele pentru a-ţi pune tricepsul la treabă.

ARTICOLE SIMILARE

Cristian Ţânţăreanu, cu lacrimi in ochi: “Mi-a spus doctorul că nu mai apuc Crăciunul”

Florin Zamfirescu si-a facut o vila în curtea fostei soţii!

Oh là là! Un designer celebru creează o linie de machiaj

Rosie O’Donnell s-a logodit cu iubita ei în vârstă de 33 de ani, polițista Elizabeth Rooney

Dora Constantinovici

Îngrijire organica

realitatea

Cum a slabit Sore 10 kilograme!

Scrie un comentariu