Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Cum arata acum Moni-k, cea care canta “Ploaia” cu Papa Jr.!

In anul 2003, Moni-k facea furori alaturi de Papa Jr, iar colaborarea cu Puya i-a adus imediat succesul. Cu toate acestea, a decis sa se retraga de pe scena muzicala si, pana acum, nimeni nu a aflat de ce. Artista a rupt tacerea pentru CANCAN.ro.

moni 2
“Fiecare om face greseli si am facut si eu destule in cariera mea. Am fost luata de val si i-am ascultat pe cei care imi spuneam ca asa trebuie, asa e bine pentru mine, sa fiu sexy si sa pozez nu stiu cum. Am facut compromisuri pentru ca eram mica. Dar s-a terminat. Nu mai sunt un copil disperat dupa bani si nici o pustoaica dornica de afirmare.

Nu trebuia niciodata sa scot ‘Shot dupa Shot’ (nr. piesa cu Puya) sau sa apar blonda si sa pozez in ipostaza de femeie sexy. Lucrurile astea nu ma reprezinta, am gresit foarte mult atunci. Eu fac parte dintre cantaretele cu c…e”, a declarat Moni-k, pentru CANCAN.ro.

Cantareata a dezvaluit si ce a facut in toti anii acestia, de cand publicul nu a mai stiut nimic de ea. In ultimii cinci ani a colaborat cu trupa Provincialii, dar a evitat sa mai apara la emisiuni TV sau sa ofere interviuri. Intre timp, a renuntat si la acestia, iar acum isi investeste toate resursele intr-un album.

ARTICOLE SIMILARE

Bianca Dragusanu a ajuns de urgenta la spital

Incredibil! CODUL ETICII la Antena 1: cum trebuie sa se imbrace angajatii!

Totul despre ORA DE VARA 2014 / Riscurile masurii! Sanatatea va fi afectata grav!

Un BURLAC celebru din România RECUNOAȘTE: “Am BAUT peste măsură…am PREACURVIT…”

Să ai căștile celor de la The Killers-¦

realitatea

Cum stii daca esti un VAMPIR ENERGETIC

Scrie un comentariu