Home > Lifestyle > Colega de apartament si toate lucrurile bune pe care le poti imparti cu ea

Colega de apartament si toate lucrurile bune pe care le poti imparti cu ea

Daca finalul facultatii te desparte in mod firesc de camera ta din camin, unde ai petrecut atat de multe momente frumoase alaturi de colegele tale, nu este cazul sa te alarmezi. O noua etapa a vietii tale va incepe in doar cateva luni, de aceea este bine sa iti faci din timp un plan in ceea ce priveste spatiul in care vei locui in continuare.

Pentru ca de cele mai multe ori, tinerii au alte prioritati, atunci cand vine vorba de bani (distractie, excursii si iarasi distractie), nu ar strica sa iei in calcul varianta locuirii cu alte fete, alaturi de care voia buna poate continua, exact ca in anii petrecuti la camin. Iata care sunt cele mai mari avantaje de a avea o colega de apartament. Sau mai multe.

Distractie mai mare

Ai putin peste 20 de ani si alegi sa locuiesti singura? Nu este chiar cea mai buna idee, pentru ca esti la varsta in care jobul si responsabilitatile sunt inca ceva cu care te obisnuiesti. Doar pentru ca ti-ai gasit un job, nu trebuie sa renunti brusc la toate distractiile care vin la pachet cu cei mai frumosi ani din viata.

Asa ca fii inspirata si muta-te intr-un apartament inchiriat cu cateva foste colege din facultate. Sau poate cunosti cativa oameni OK cu care sa imparti cheltuielile lunare. Este pe buna dreptate una dintre cele mai inspirate mutari pe care le poti face si vei vedea cat de bine te-ai orientat, atunci cand veti da START distractiei in noua voastra casa.

Totul la comun

Atunci cand locuiesti impreuna cu una sau dintre doua dintre cele mai bune prietene ale tale, totul este la comun. Sunteti o gasca de fete intr-un spatiu doar al vostru, iar secretele nu sunt binevenite in casa voastra. Parintii inca va trimit mancare, pentru ca inca sunteti toate obisnuite cu studentia?

Atunci masa nu va fi niciodata o problema, pentru ca mereu se va gasi cineva sa primesasca un pachet cu bunatati de acasa. Plus ca acum aveti propria voastra bucatarie, unde puteti gati sau bea un pahar de vin seara, la o sueta. De aceea, totul va fi de acum mult mai comod pentru voi.

Bani mai putini, spatiu mai bun

Daca alegi sa locuiesti singura intr-o garsoniera sau intr-un apartament inchiriat, fie platesti lunar mai multi bani pentru a locui intr-un spatiu decent, fie optezi pentru varianta unei chirii mai mici, ce vine la pachet cu un spatiu mai putin convenabil. Insa daca mergi pe varianta colegelor de apartament, lucrurile se schimba radical. Punand toate bani la chirie si utilitati, va puteti gasi un apartament absolut superb, intr-una dintre cele mai bune zone din oras.

Nu trebuie decat sa va faceti dinainte un buget si sa cautati anunturi convenabile pe site-urile de anunturi imobiliare. Astfel, vei plati o suma apropiata de aceea pe care ai fi platit-o in mod normal pe o garsoniera intr-o zona mai putin favorabila, iar marele avantaj este ca ai camera ta si locuiesti impreuna cu cele mai bune prietene ale tale.

Articole asemanatoare
apartament
Restaurantul unde Marilyn Monroe lua masa a fost transformat în căminul de vis
Divortul a inceput s-o coste scump! Unde s-a mutat Valentina dupa separarea de Boureanu FOTO

Comenteaza acest articol

Colega de apartament si toate lucrurile bune pe care le poti imparti cu ea

by realitatea   2 min
0