Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Cum să ai unghii perfecte!

Manichiura este un aspect foarte important din viața oricărei femei. Ei bine, nu toate se bucură de niște unghii sănătoase pe care le pot îngriji cu ușurință. Iată ce trebuie să faci dacă întâmpini probleme:

Pentru unghii subțiri și moi

Sunt cele care se rup ușor și-ți dau bătăi de cap. De cele mai multe ori e vorba de lipsa de vitamine. În acest caz, folosește un lac întăritor cu minerale și vitamine dar și un protector înainte de a aplica oja. Iar pentru îndepărtarea ojei folosește un dizolvant hidratant bazat pe uleiuri, renunță la acetonă.

Unghii galbene 

E o problemă cu care se confruntă foarte multe femei. Se întâmplă atunci când folosești ojă prea des, fără a proteja unghia. Sucul de lămâie te poate ajută în această problemă. Folosește-te de un disc demachiant și aplică sucul de lămâie pe fiecare unghie.

Unghii exfoliate și fragile

Indiferent de cauză, unghiile ajunse în acest stadiu au nevoie de o îngrijire aparte. Crema de mâini trebuie să fie la îndemână oricui și să nu lipsească din tratamentul zilnic. Renunță la ojă o vreme și folosește un tratament pentru întărirea unghiilor bazat pe uleiuri și vitamine. Masează unghiile cu ulei de măsline călduț de trei-patru ori pe săptămână câte 10 minute. Stai departe de spălatul vaselor sau folosește mănuși de menaj.

Unghii fără luciu

Pila cu mai multe fațete este ajutorul în acest caz. De regulă, cea mai fină latură e cea care te ajută să obții un luciu potrivit pentru unghiile tale. De asemenea,  sarea, uleiul de migdale și sucul de lămâie ar putea fi o soluție.

ARTICOLE SIMILARE

Nimeni nu se astepta la asta! Ce au facut Alina Puscas si sotul ei!

Lovitură pentru Meghan Markle. Prietena ei riscă pedeapsa cu moartea

Andreea Damian

Scarlett Johansson se transformă într-o extraterestră sexy

realitatea

DOLIU pentru o mare artista. Fiica ei a murit dupa ce a s-a aruncat de la fereastra

CONCURS: Castiga 3 PREMII LAMONZA – troler, geanta de voiaj si geanta de laptop

„The Dolly Parton Challenge” este provocarea care a înnebunit vedetele în ultimul timp

Andreea Damian

Scrie un comentariu