Tabu
Image default
lifestyle

Dakota Fanning revine cu un look spectaculos în Războiul minții

 De la debutul sau pe marile ecrane la frageda varsta de doar 6 ani, Dakota Fanning si-a incantat publicul cu interpretari exceptionale, consacrandu-se ca noul copil minune al Hollywood-ului. Războiul minții marcheaza trecerea Dakotei de la statutul de copil-vedeta, la cel de actrita adolescenta.

La varsta de 14 ani, Fanning a avut mai multe interpretari remarcabile decat multi actori intr-o viata intreaga. Jucand alaturi de actori premiati cu Oscar, precum Robert De Niro (Hide and Seek), Denzel Washington (Man on Fire ), Sean Penn (I Am Sam) si cu Reese Witherspoon (Sweet Home Alabama), Fanning a fost copilul de la Hollywood timp de jumatate din viata.

 In Războiul minții, are un rol mult mai matur. "Nu exista actrita de 14 ani mai potrivita pentru a o interpreta pe Cassie", declara producatorul filmului Glenn Williamson. "Dakota e, categoric, o adolescenta acum. S-a produs o transformare fizica. N-ai mai vazut-o niciodata asa."

Actritei i-a placut in mod special obraznicia si ironia personajului interpretat in Razboiul mintii. ,,E foarte sarcastica si are niste replici incredibil de amuzante in film. Sunt lucruri pe care eu nu as putea sa le spun in viata reala, asa ca este distractiv. Se gandeste in principal la ea, dar, pe parcursul acestui film, invata sa-i lase si pe ceilalti sa participe in viata ei”, declara Dakota Fanning.

Un action-thriller fantastic, Push/ Razboiul mintii propune o incursiune fara precedent in lumea spionajului psihologic, o lume aproape supranaturala, insa cat se poate de reala. O lume in care exista oameni ce pot muta obiecte cu ajutorul puterii mintii, clarvazatori si personaje capabile sa creeze realitati noi si sa ucida fara macar sa-si atinga victimele. O lume in care Divizia, o agentie guvernamentala obscura, desfasoara in umbra experimente infioratoare, prin care transforma oameni obisnuiti in armate de luptatori psihologici, eliminandu-i brutal pe toti cei care nu sunt dispusi sa coopereze.

 Din 6 februarie, spionii generatiei paranormale invadeaza marile ecrane in Razboiul mintii/ PUSH, un action-thriller fantastic cu Dakota Fanning si Chris Evans in rolurile principale. Vă asteptam la vizionarea de presa, care va avea loc la CinemaPRO, miercuri, 4 februarie, cu incepere de la ora 10.00.

ARTICOLE SIMILARE

Courtney Love a vrut să prizeze cenușa lui Kurt Cobain

realitatea

Exclusiv Tabu.ro, Tudor Giurgiu despre trupa Grimus

realitatea

Q Power by Octavian Radu

realitatea

La 44 de ani, Jennifer Aniston in rol de stripteuza!

Prima galerie de artă modernă 100% virtuală

realitatea

Love story 12: Cani de ceai

realitatea

Scrie un comentariu