Home > Agenda > Dalles GO iti ofera 30% reducere pentru early booking!

Dalles GO iti ofera 30% reducere pentru early booking!

Dalles GO, cea mai mare platforma de cursuri after work din Romania, te invita intr-o fascinanta calatorie de redescoperire personala si reinventare profesionala. Inscrie-te din timp la Dalles GO si beneficiezi de o reducere substantiala de 30% la cursurile tale preferate, programate sa inceapa in aceasta primavara!

¨Invat ceva nou; imi schimb cariera; imi aleg un nou mentor; imi petrec altfel timpul dupa birou; cunosc oameni interesanti¨. Nu mai lasa rezolutiile noului an sa astepte! Fa-ti bagajele si porneste in cea mai fascinanta calatorie a vietii tale. Echipa de mentori Dalles Go este formata din cei mai buni profesionisti din domeniul industriilor creative care vor fi alaturi de tine pe parcursul a 12 saptamani fantastice. Ovidiu Buta, Lena Criveanu, Geta Voinea, Narcisa Simandan si Marius Tudosiei sunt doar o parte dintre profesorii care te vor ajuta sa stabilesti itinerariul carierei tale viitoare si te vor face sa traiesti experiente de neuitat.

Doar pana pe 8 martie beneficiezi de reducerea de 30% la toate cursurile din portofoliul Dalles GO: Design vestimentar, Stilism & Tendinte in Moda, Make-up, Fotografie, Hairstyling, Design Interior, Personal Branding, PR, Social Media, Comunicare Online, Actorie si Cooking.

Profita de reduceri pana pe 8 martie si rezerva-ti loc la cursul preferat pe www.dallesgo.ro / 0769 041 711.

 

Articole asemanatoare
fotografie
De ce vedem în culori această fotografie alb-negru
machiaj
Machiajul puternic: modul în care fetele și băieții din Generația Z au creat o imensă subcultură
social media
A treia cea mai urmărită persoană pe Instagram: social media e extrem de periculoasă pentru tineri
adolescenți
Social media nu îi face nefericiți pe tineri. Studiul care demontează tot ce se știa până acum

Comenteaza acest articol

Dalles GO iti ofera 30% reducere pentru early booking!

by realitatea   1 min
0