Home > Agenda > Dalles GO iti ofera 30% reducere pentru early booking!

Dalles GO iti ofera 30% reducere pentru early booking!

Dalles GO, cea mai mare platforma de cursuri after work din Romania, te invita intr-o fascinanta calatorie de redescoperire personala si reinventare profesionala. Inscrie-te din timp la Dalles GO si beneficiezi de o reducere substantiala de 30% la cursurile tale preferate, programate sa inceapa in aceasta primavara!

¨Invat ceva nou; imi schimb cariera; imi aleg un nou mentor; imi petrec altfel timpul dupa birou; cunosc oameni interesanti¨. Nu mai lasa rezolutiile noului an sa astepte! Fa-ti bagajele si porneste in cea mai fascinanta calatorie a vietii tale. Echipa de mentori Dalles Go este formata din cei mai buni profesionisti din domeniul industriilor creative care vor fi alaturi de tine pe parcursul a 12 saptamani fantastice. Ovidiu Buta, Lena Criveanu, Geta Voinea, Narcisa Simandan si Marius Tudosiei sunt doar o parte dintre profesorii care te vor ajuta sa stabilesti itinerariul carierei tale viitoare si te vor face sa traiesti experiente de neuitat.

Doar pana pe 8 martie beneficiezi de reducerea de 30% la toate cursurile din portofoliul Dalles GO: Design vestimentar, Stilism & Tendinte in Moda, Make-up, Fotografie, Hairstyling, Design Interior, Personal Branding, PR, Social Media, Comunicare Online, Actorie si Cooking.

Profita de reduceri pana pe 8 martie si rezerva-ti loc la cursul preferat pe www.dallesgo.ro / 0769 041 711.

 

Articole asemanatoare
machiaj
Machiajul ochilor pentru toamna aceasta. Culorile puternice, preferatele vedetelor
make-up
14 trucuri de make-up pentru femeile mai în vârstă
pictura pe nas
Pictura pe nas, noul trend pe Instagram
Sean Penn
Sean Penn a anunțat sfârșitul: renunță la actorie. Motivul este incredibil

Loading...

Comenteaza acest articol

Dalles GO iti ofera 30% reducere pentru early booking!

by realitatea   1 min
0