Tabu
CULTURE What's hot

EBOLA: Romania in alerta! Maladia se apropie de granitele noastre!

STARE de ALERTĂ! ROMÂNIA se pregăteşte pentru EBOLA. Ce MĂSURI au luat autorităţile! Chiar dacă în  România nu există un risc real de apariţie şi răspândire a virusului, autorităţile au dispus ca în spitale să înceapă pregătirea cu capsule speciale, necesare pentru izolarea bolnavilor.

Personalul medical din întreaga ţară a fost instruit pentru cazurile de boli contagioase grave cum este şi Ebola. La Spitalul Judeţean din Oradea, lângă unitatea de primiri Urgenţe, a fost amenajat un container special, informează www.stiritvr.ro
Un caz confirmat de Ebola în spital, înseamna că întreaga unitate medicală e izolată imediat, potrivit recomandărilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.
Nimeni nu confirmă, dar instalarea containerului ar avea legătură cu prezenţa, la Oradea, a peste 100 de studenţi străini.

Virusul Ebola a făcut 3.865 de morţi în Africa de Vest, din 8.033 de cazuri înregistrate în cinci ţări, a anunţat miercuri Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) într-un nou bilanţ. De asemenea,OMS a anunțat că epidemia de febră hemoragică Ebola trebuie considerată ‘urgență de sănătate publică la nivel mondial’. In Europa s-au inregistrat deja cazuri in Spania. Cel mai aproape de noi, un cetatean britanic ar fi murit in Macedonia, dar cauza mortii nu este confirmata inca. Aparent, cetateanul britanic ar fi calatorit in Nigeria….

Intre timp, mai multe aeroporturi europene au introdus screening-ul pentru Ebola!

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/

ARTICOLE SIMILARE

Biroul de presă al Melaniei Trump furios după ce rapperul T.I. a “dezbrăcat-o” pe prima doamnă

realitatea

Cristina Bălan, incident neplăcut cu Poliția Locală, în parc. Totul s-a întâmplat în fața copiilor ei cu sindrom Down

Andreea Damian

Cum arata fosta nevasta a lui Radu Dragomir, soţul «Abramburicăi»!

realitatea

Scrie un comentariu