Home > Agenda > eveniment > „Maini cu viata” galerie inspirata din povestile pacientelor cu poliartrita reumatoida

„Maini cu viata” galerie inspirata din povestile pacientelor cu poliartrita reumatoida

Impactul pe care il are poliartrita reumatoida asupra calitatii vietii pacientilor si a societatii, dar si nivelul scazut de informare stau la baza campaniei „Maini cu viata”. Prin actiuni dedicate pacientilor si publicului larg, campania isi propune sa creasca notorietatea bolii si  adresabilitatea catre medicul reumatolog. „Maini cu viata” este o campanie initiata de Liga Romana contra Reumatismului, in parteneriat cu Societatea Romana de Reumatologie si AbbVie.

Proiectul foto trage un semnal de alarma: pe de o parte isi propune sa creasca notorietatea poliartritei reumatoide, dar, in egala masura, sa demonstreze ca un tratament adecvat si un plan de management al bolii pot creste calitatea vietii si pot încetini procesul de evolutie al acesteia.

Fotograful Alex Mazilu a surprins in 14 imagini artistice povestile a trei paciente cu poliartrita reumatoida in contexte de viata obisnuite. Vizitatorii pot afla din expozitie detalii despre afectiune si simptome, dar si povestile pacientelor.

Articole asemanatoare
Galerie foto: 26 de lacuri de unghii pentru primavara
Fascinatia imaginilor TOPLESS/ Galerie FOTO de weekend / 26 IMAGINI
Se deschide prima galerie de fotografie de artă din București

Comenteaza acest articol

„Maini cu viata” galerie inspirata din povestile pacientelor cu poliartrita reumatoida

by   <1 min
0