Tabu
Image default
lifestyle

„Maini cu viata” galerie inspirata din povestile pacientelor cu poliartrita reumatoida

Impactul pe care il are poliartrita reumatoida asupra calitatii vietii pacientilor si a societatii, dar si nivelul scazut de informare stau la baza campaniei „Maini cu viata”. Prin actiuni dedicate pacientilor si publicului larg, campania isi propune sa creasca notorietatea bolii si  adresabilitatea catre medicul reumatolog. „Maini cu viata” este o campanie initiata de Liga Romana contra Reumatismului, in parteneriat cu Societatea Romana de Reumatologie si AbbVie.

Proiectul foto trage un semnal de alarma: pe de o parte isi propune sa creasca notorietatea poliartritei reumatoide, dar, in egala masura, sa demonstreze ca un tratament adecvat si un plan de management al bolii pot creste calitatea vietii si pot încetini procesul de evolutie al acesteia.

Fotograful Alex Mazilu a surprins in 14 imagini artistice povestile a trei paciente cu poliartrita reumatoida in contexte de viata obisnuite. Vizitatorii pot afla din expozitie detalii despre afectiune si simptome, dar si povestile pacientelor.

ARTICOLE SIMILARE

Chevrolet lansează Equinox, cu pedala de accelerație specială pentru tocuri

realitatea

Adora sa traga de fiare si este un pachet de muschi. Cum arata aceasta femeie de la gat in jos!

Rita Muresan a devenit mentor spiritual: “Tin conferinte despre arhangheli”

Whitney Houston despre dependența de cocaină: Am stat șapte luni în pijama

realitatea

Jessica Alba, fericită cu celulită

realitatea

Philips Moda 2, un monitor cu adevarat stilat

realitatea

Scrie un comentariu