Tabu
Image default
lifestyle

El e …DAN CIRCARU, iubitul Iuliei Vantur si bodyguardul Alinei Borcea! FOTO

Dan Alexandrescu a luat minţile multor femei frumoase. Acum, el s-a hotărât să rămână în România de dragul Iuliei Vântur, conform www.click.ro

Iulia Vîntur (31 de ani) s-a îndrăgostit la un an după despărţirea de Marius Moga. Iubitul ei se numeşte Dan Alexandrescu şi este un afacerist român stabilit la Miami. Surse bine informate au povestit pentru Click! că Dan a fost mâna dreaptă a lui Cristi Borcea pentru afacerile din SUA ale boss-ului dinamovist. Mai mult, el a fost şi bodyguardul Alinei Borcea. Noul iubit al Iuliei Vîntur, Dan Alexandrescu Moreno, alias Dan „Circarul” (39 de ani), nu este un necunoscut pentru vedetele sau oamenii de afaceri din ţara noastră.

Dan se cunoaşte foarte bine cu o mulţime de artişti, printre care şi Florin Chilian, cu oameni din sport şi din afaceri. De altfel, atunci când s-a întors în România, pentru vacanţa de vară, la începutul lunii mai, Dan a petrecut prin cluburile şi pe la terasele bucureştene cu “crema” băieţilor de bani gata. Într-unul dintre aceste locuri, Dan a întâlnit-o pe Iulia şi, se pare, s-a îndrăgostit la prima vedere.

“Circarul” a declarat că a rămas în ţară special pentru Iulia Vîntur, pentru că este o persoană specială pentru el, care îi aduce liniştea sufletească. Bănuim, însă, că Dan va trebui în curând să dea o fugă până la Miami, pentru a-şi pune ordine în afaceri.

În oraşul american, afaceristul român era cel care se ocupa de bunul mers al restaurantului dinamovistului Cristi Borcea. În plus, Dan Alexandrescu era şi omul în care Cristi Borcea avea cea mai mare încredere, lăsându-i mână liberă în manevrarea afacerilor sale, când el lipsea din SUA.

Tot Dan era cel care stătea minut cu minut alături de Alina Borcea, atunci când dinamovistul nu era la Miami. Alexandrescu era bodyguardul doamnei Borcea, dar îi conducea şi maşina sau o ajuta la cumpărături. Acum, Cristi va găsi un înlocuitor pentru “Circarul”, deoarece se pare că afaceristul va rămâne mult timp în Bucureşti.

Numele lui Dan Alexandrescu sau Dan „Circarul” este cunoscut în cercurile mondene pentru relaţia pe care, se pare, că a avut-o cu fosta iubită a lui Viorel Cataramă, Adela Surugiu. După acest scandal „înăbuşit”, Dan s-a consolat în braţele unei alte vedete autohtone, “bebeluşa” Oana, membră a „familiei cârcotaşilor” de la Prima TV.

ARTICOLE SIMILARE

Kate Winslet isi doreste enorm un Oscar

realitatea

Mădălina Ghenea, în videoclipul Madonnei!

Laurette a slăbit 27 de kilograme! IATA CUM

Ce bataie a luat LOREDANA din cauza infidelitatii! FOTO cu vanataile!

BOTEZATU a disparut! E internat la sanatoriu?

Acoperișul scenei Madonnei a ucis un om

realitatea

Scrie un comentariu